„Avem cel mai călduros început de aprilie din istorie, spun specialiștii. Europa este sub influența unei cupole de foc care va aduce în țara noastră un nou val de căldură. Ce temperaturi arată prognoza meteorologilor ne spune colega mea, Oana Guran”, a transmis Christian Sabbagh.

Europa, sub influența unei cupole de foc

„Vom avea un weekend cu temperaturi de vară, de 29-30 de grade, în zona Olteniei, iar de luni sunt așteptate maxime de până la 33 de grade.

Cele mai ridicate valori vor fi în sudul și sud-estul țării, unde temperaturile resimțite vor atinge chiar și 35 de grade, adică vreme caniculară. Nopțile vor fi și ele călduroase. În loc de minime între 1 și 8 grade, cum ar fi normal, vor fi minime de 15, chiar 17 grade. De miercuri, însă, o masă de aer rece va duce la o scădere drastică a temperaturilor, în toată țara, iar maximele nu vor mai depăși 10-15 grade. De asemenea, nopțile și diminețile vor fi friguroase și nu este exclus să fie îngheț”, a transmis Oana Guran, jurnalist Știrile Kanal D.

Citește și: EXCLUSIV- Cum arată prețurile de pe litoral în ceea ce priveste oferta de Paște și 1 Mai: ”Cred că nu o să dispară niciodată obiceiul acesta”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si