"Evadare ca-n filme la un colegiu cu internat, din Sibiu. Două eleve dornice să meargă la club în miez de noapte au făcut o funie din cearșafuri și au încercat să escaladeze clădirea. Una din ele a căzut puternic. Colega mea, Larisa Rațiu vine cu detalii. Bună dimineața, Larisa", a transmis Simona Pătruleasa.

Evadare cu o funie din cearșafuri

"Bună dimineața, Simona! Bun găsit tuturor!

Vorbim despre două adolescente, eleve la un liceu din Sibiu, care locuiesc la internatul liceului. Fetele nu aveau voie să plece fără acordul pedagogilor, cu atât mai puțin noaptea.

Așadar, au pus la cale un plan ca să poată merge la club. Au legat două cearșafuri și le-au folosit pe post de sfoară, ca să coboare pe geam, de la etajul 1, fără să fie văzute.
În timpul aventurii demne de film, una dintre eleve a căzut însă puternic și și-a fracturat un picior.
Țipetele de durere au speriat pe toată lumea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pedagogul internatului a fost cel care a chemat ambulanța. Adolescenta rănită a fost dusă la spital, unde a fost internată pe secția de chirurgie pediatrică dar din fericire starea ei de sănătate e bună. În urma escapadei eșuate, pe care probabil o vor ține minte toată viața, fetele vor fi sancționate de profesori. Acestea au fost informațiile, Simona?, a transmis Larisa Rațiu", reporter Știrile Kanal D.

Citește și: Incident teribil! Un copil de trei ani a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Sibiu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si