„Evadarea de sub nasul polițiștilor din Arad a fost surprinse de camerele de supraveghere. Imaginile scot la iveală mai multe greșeli comise de cei doi agenți, dar și de superiorii lor. În plus, în interiorul mașinii de poliție s-au desfășurat scene demne de un film de acțiune. Pe un drum de peste o sută cincizeci de kilometri suspecții au fost verificați din când în când prin oglinda retrovizoare.

Erau singuri pe bancheta din spate așa că au avut timp să își deschidă perechea de cătușe”, a spus Christian Sabbagh.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citeste si: Vitamina D e cea care stabilește legăturile în complicatul sistem imunitar. Ce înseamnă doza „de atac”- wowbiz.ro

Iată evadarea care face de râs Poliția Română. Ce probleme ies la iveală? Comentează situația un colonel în rezervă: „După ce voi trece de starea de perplexitate, pentru că am rămas perplex, observ că în primul rând numărul polițiștilor care escortează pe cei doi periculoși este cam mic, ar trebui să fie măcar trei polițiști. Unul dintre polițiști pleacă spre a indica itineraru, dar îi scapă din vedere pe cei doi, după care este evidentă premeditarea evadării pentru că au știut cum să se comporte, în ce direcție s-o ia.”

Din fericire, cetățeanul albanez a fost prins la scurt timp după evadare, în schimb românul a reușit să parcurgă peste douăzeci de kilometri ajutat, spun anchetatorii, și de soția sa, care i-ar fi pregătit o mașină de fugă. Femeia e acum sub control judiciar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si