El este temutul criminal pe care zeci de forţe de ordine, poliţişti şi jandarmii l-au căutat în judeţ încă de azi-dimineaţă. Ironia face că nimeni nu s-a gândit să facă cercetări şi... în curtea spitalului. În disperarea de a nu fi prins, bărbatul a sărit chiar în canalizarea din curtea unităţii medicale, înaltă de 2 metri, de unde n-ar mai fi putut ieși fără ajutor.

Polițiștii l-au găsit din întâmplare, fără să le treacă prin minte că, așa rănit la picior, slăbit și grav bolnav, bărbatul n-ar fi putut ajunge prea departe. Ion Soreanu, în vârstă de 53 de ani, isi ispasea o pedeapsa de 10 ani de inchisoare, dupa ce și-a ucis iubita prin mai multe lovituri. Culmea, sentinta si-o ducea în regim semi-deschis. Suferea de ciroză hepatică in stadiu avansat, astfel că a fost internat la spital.

Evadat periculos, găsit în canalizare. Bărbatul era internat

„In jurul orelor 6:00, atunci cand asistenta medicala a intrat in salon sa evalueze pacientul si sa efectueze tratamentul, a constatat ca pacientul lipseste din salon, se afla sub paza, intr-o rezerva, singur”, spun medicii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Inspirat parcă din filmele poliţiste, condamnatul a adunat toate cearceafurile de pe pat, le-a legat cu noduri strânse, formând o sfoară lungă, şi a coborât de la etajul doi, pe acest geam al salonului in care era internat. Asta desi, dupa cum se poate observa, nu este mare distanță între geam și pământ.

Gardienii l-au căutat ore întregi pe evadatul periculos

Culmea este că, în tot acest timp, gardienii de la Penitenciarul Pelendava, care trebuiau să-l păzească intreaga noapte, se aflau la uşa salonului si nici nu le-a trecut prin cap sa isi

verifice detinutul pe parcursul noptii. Polițiștii au instalat filtre tot judetul. L-au căutat și acasă, însă, în tot acest timp, deținutul se afla chiar sub nasul lor...

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de evadare. Deținutul a fost transportat din nou la spital, urmând ca, după ce starea sa se va îmbunătăți, să-și petreacă următorii ani în spatele gratiilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si