Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Evadat periculos, găsit de forțele de ordine într-o canalizare

Un deținut periculos din Craiova, care a evadat în această dimineață din spitalul unde era internat a fost găsit... într-o canalizare.

Iulian Ciurea,

Evadat periculos, găsit în canalizare. Bărbatul era internat

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

El este temutul criminal pe care zeci de forţe de ordine, poliţişti şi jandarmii l-au căutat în judeţ încă de azi-dimineaţă. Ironia face că nimeni nu s-a gândit să facă cercetări şi... în curtea spitalului. În disperarea de a nu fi prins, bărbatul a sărit chiar în canalizarea din curtea unităţii medicale, înaltă de 2 metri, de unde n-ar mai fi putut ieși fără ajutor.

Polițiștii l-au găsit din întâmplare, fără să le treacă prin minte că, așa rănit la picior, slăbit și grav bolnav, bărbatul n-ar fi putut ajunge prea departe. Ion Soreanu, în vârstă de 53 de ani, isi ispasea o pedeapsa de 10 ani de inchisoare, dupa ce și-a ucis iubita prin mai multe lovituri.

Culmea, sentinta si-o ducea în regim semi-deschis. Suferea de ciroză hepatică in stadiu avansat, astfel că a fost internat la spital.

Evadat periculos, găsit în canalizare. Bărbatul era internat

„In jurul orelor 6:00, atunci cand asistenta medicala a intrat in salon sa evalueze pacientul si sa efectueze tratamentul, a constatat ca pacientul lipseste din salon, se afla sub paza, intr-o rezerva, singur”, spun medicii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Inspirat parcă din filmele poliţiste, condamnatul a adunat toate cearceafurile de pe pat, le-a legat cu noduri strânse, formând o sfoară lungă, şi a coborât de la etajul doi, pe acest geam al salonului in care era internat. Asta desi, dupa cum se poate observa, nu este mare distanță între geam și pământ.

Gardienii l-au căutat ore întregi pe evadatul periculos

Culmea este că, în tot acest timp, gardienii de la Penitenciarul Pelendava, care trebuiau să-l păzească intreaga noapte, se aflau la uşa salonului si nici nu le-a trecut prin cap sa isi

verifice detinutul pe parcursul noptii. Polițiștii au instalat filtre tot judetul. L-au căutat și acasă, însă, în tot acest timp, deținutul se afla chiar sub nasul lor...

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de evadare. Deținutul a fost transportat din nou la spital, urmând ca, după ce starea sa se va îmbunătăți, să-și petreacă următorii ani în spatele gratiilor.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI