„Evenimentele mondene nu mai sunt doar o ocazie de socializare, ci se transformă în adevărate spectacole artistice. Dans contemporan, acrobații, orice moment care s-ar putea viraliza pe platformele de socializare. Aseară, zeci de vedete au participat la un astfel de eveniment inedit și vă împărtășim și dumneavoastră câteva imagini”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Evenimente mondene, în pas de dans

Să atragi atenția e principiul de bază al vieții noastre de zi cu zi și nici evenimentele mondene nu puteau sa nu treacă printr-un proces de transformare.

Banalul nu mai e suficient, e nevoie ca divertismentul să fie redefinit, iar orice moment pus în scenă să fie demn de a se transmite live pe platformele de socializare. Se caută efectul „wow” care să adune milioane de aprecieri.

Citește și: VIDEO- Penelope Cruz a pozat ca o puștoaică. Apariția sa a fost spectaculoasă

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Chiar a fost un moment senzațional, cu dans contemporan. Doi tineri care au dansat absolut impresionant, iar noi, cei prezenți în seara aceasta aici, am simțit că facem parte din poveste, locația care este absolut spectaculoasă, fumul, misterul”, a explicat Roxana Maya, creator de conținut.
Dansurile contemporane aduc mai nou stropul de eleganță de care aveau nevoie întrunirile din showbiz. Coregrafiile îndrăznețe și talentul dansatorilor transformă fiecare moment într-o poveste demnă de transpus într-o poză.


„Mai nou fac parte dintr-un proiect de musical, joc într-un spectacol de musical, unde, la fel, este lupta dintre bine și rău și sunt îngeri în jurul nostru care spun toată povestea și așa mai departe și mi-a plăcut extrem de tare ideea asta”, a spus Karmen, artistă.
„Mie mi se pare foarte tare treaba asta, adică îmi place că nu este doar un clasic eveniment de socializare la care sa vii să fii draguță cu toată lumea”, a spus Nicoleta Nucă, artistă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si