Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Evoluții pe plan personal, dar Mercur retrograd zădărnicește călătoriile

În această săptămână avem parte de întâlniri și evoluții pe plan personal. Astrologii ne atrag atenția că Mercur retrograd o să ne încurce planurile de călătorie.

Iulian Ciurea,

CE NE-AU PREGĂTIT ASTRELE [Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:


In aceasta saptamana Mercur retrograd o sa incurce un pic planurile noastre, in special pe sectorul calatoriilor, actelor si tranzactiilor financiare, insa Marte in Leu ne ajuta sa ne ducem cu incredere catre obiectivele noastre, multe realizari atat pe plan personal, dar si pe plan financiar.

BERBEC

Berbecii se indragostesc in aceasta saptamana, dati o sansa iubirii, aprindeti flacara pasiunii, veti petrecere de asemenea mai mult timp cu prietenii vostri timp de calitate care va umple de energie.

TAUR

Taurii investesc mai mult in locuinta, confortul casei conteaza foarte mult pentru voi, la locul de munca sunt sarcini in plus, neprevazute, dar pe care le acceptati fara sa obiectati.

GEMENI

Gemenii reusesc sa isi puna in aplicare toate planurile in special pe sectorul profesional, de asemenea veti imbunatatii relatia cu fratii si vecinii.

RAC

Racii au obiective marete pe sectorul profesional in aceasta saptamana. Sunteti atenti la detalii si reusiti sa bifati toate dorintele voastre.

LEU

Leii sunt plini de energie si increzatori in propriile forte. Reusiti tot ceea ce va propuneti in special pe sectorul financiar, aliati puternici parteneriate care sa va aduca beneficii si cresteri financiare.

FECIOARA

Fecioara are o saptamana dinamica. la locul de munca sunt o multime der rasturnari de situatie, insa atentia este catre iubire, apare o persoana misterioasa care va atrage si care poate aprinde flacara pasiunii.

BALANTA

Balanatele au o saptamana buna la locul de munca isi vor convinge colegii sa inceapa imrpeuna un proiect nou,k indraznet, dar care ar putea sa va scoata din anonimat. In viata de cuplu intalniti persoana potrivita.

SCORPION

Scorpionii au parte de cheltuieli neprevazute. Veti investi in anumite persoane care ar putea mai tarziu sa va aduca beneficii. Nu va este foarte simplu sa renuntati la anumite obiecte, insa este cazul sa o faceti.

SAGETATOR

Sagetatorii au parte de o saptamana buna, reusiti sa luati anumite examene, teste importante sau interviuri si de asemenea sa va faceti planuri pentru calatoria mult visata.

CAPRICORN

Capricornii vor investi in aceasta saptamana. Doriti sa va cresteti veniturile tocmai de aceea va dati voie sa va asociati si sa incepeti un parteneriat cu o persoana care promite. La locul de munca lucrurile sunt din ce in ce mai bune, iar in viata personala de asemenea.

VARSATOR

Varsatorii reusesc in aceasta saptamana sa ajunga la un comun acord cu persoana iubita, dar si cu partenerii cu care rusesc sa investeasca si sa faca planuri pentru crestere financiara. Aveti mai multa grija de sanatatea voastra si cu relatia cu femeile din familie.

PESTI

Pestii dau dovada de ricepere in gestionarea cheltuielilor in aceasta saptamana. De asemenea la munca puteti sa primi recompense, bonusuri si va bucurati alaturi de colegii vostri de ceva atentii din patea superiorilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Vibratia saptamanii este 6. Va concentrati pe bunastarea familiei, sa aduceti pace si armonie printre cei dragi. Veti face o multime de surprize, dar totodata va rasfatati si voi. Aduceti armonie si la locul de munca, lucrul in echipa este favorabil si reusiti sa terminati la timp toate treburile. Iubire. Pace. Armonie si echilibru”, spune astrologul Andreea Dincă.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI