Polițiștii din cadrul Secției 17 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost agresată pe stradă de un bărbat. Incidentul a avut loc pe 11 martie 2024, în jurul orei 17.00.

La fața locului, organele legii au depistat un bărbat de 36 de ani, bănuit de comiterea faptei. Femeia în cauză, în vârstă de 50 de ani, ar fi, de fapt, fosta concubină.

Citește și: VIDEO-Elev de 15 ani din Târgu Mureş, reținut de polițiști după ce şi-a lovit diriginta cu pumnii

a lovit parbrizul

Bărbatul s-a urcat pe capotă și a lovit pabrizul cu picioarele

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

I-a distrus mașina fostei concubine și a amenințat-o

Potrivit autorităților, bărbatul s-ar fi ascuns în spatele mașinii fostei concubine până să o întâlnească. La vederea acestuia, femeia e evitat contactul cu el, a urcat în autoturism și a blocat portierele.

Ulterior, bărbatul ar fi încercat să deschidă ușile cu forța, după care s-ar fi urcat pe capotă și ar fi lovit parbrizul cu picioarele.

„De asemenea, în timp ce bănuitul încerca să spargă geamurile laterale, i-ar fi adresat femeii injurii și amenințări cu moartea”, au transmis autoritățile.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mădălina Bichir, reporterul Știrilor Kanal D, vine cu imagini și informații de la fața locului.

Femeia a obținut de la poliție ordin de protecție împotriva individului, pe o perioadă de 5 zile.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar, ulterior, magistrații au decis ca acesta să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 17 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de hărțuire în formă continuată, amenințare și distrugere.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție” , au mai transmis autoritățile.

Bărbatul ar fi recurs la asemenea gesturi după ce relația cu fosta concubină s-a încheiat

Potrivit surselor stirilekanald.ro, concubinajul celor doi ar fi luat sfârșit din cauza comportamentului neadecvat al bărbatului.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

De asemenea, bărbatul ar mai fi recurs la alte gesturi deranjante pentru femeie. Victima ar fi fost sunată în mod repetat de individ, care, i-ar fi supravegheat locuința în mod constant.

Citește și: O ceartă între doi tineri, la un pas de tragedie! Unul dintre ei este grav rănit

politie

Mașină de poliție

Astfel, bărbatul a ajuns să-și aștepte fosta concubină în fața blocului, unde i-a distrus parbrizul mașinii după ce a lovit geamul de mai multe ori cu picioarele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si