Colegii medicului acuzat au povestit că incidentul s-ar fi întâmplat pe 6 martie, în urmă cu 4 ani, când chirurgul și-ar fi atacat doi colegi. Acuzațiile vin din partea a 8 medici primari chirurgi, 2 specialiști în chirurgie și 6 rezidenți. Acum, medicul este pus sub cercetare penală.

În același timp, medicii refuză a mai intra în operații alături de medicul acuzat.

Acum, cadrele medicale cer o anchetă în acest sens și vor să fie luate măsuri după incidentul șocant care s-ar fi petrecut în spital.

Citește și: O femeie a fost la un pas de moarte, după ce un medic din București a supus-o unui operații greșite: „Dacă rămân o legumă”. Pacienta face acuzații grave la adresa cadrului medical

pat spital

Paturi de spital goale 

[Sursa foto: Pexels]

Chirurg acuzat că și-a atacat colegii cu un instrument folosit la un pacient cu hepatită C

Potrivit colegilor chirurgului, o pacientă de 86 de ani, pozitivă la hepatită C, a intrat în sala de operație pentru a fi operată de tumoră de colon.

16 medici au depus o plângere la Poliție, susținând că medicul chirurg acuzat „a înţepat, în mod deliberat, într-un acces de furie”, doi colegi, potrivit Libertatea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Diana Buzea, reporterul Știrilor Kanal D, vine cu mai multe informații.

Unuia dintre doctorii atacați i s-ar fi rupt mănușa și ar fi început să sângereze, iar celălalt a suferit un „traumatism prin contuzie la nivelul feţei dorsale a mâinii stângi”.

Citește și: VIDEO-Chirurg estetician, ridicat a doua oară. Motivul pentru care medicul estetician, supranumit și chirurgul vedetelor, este acuzat

medic

Medic care își pune mănușile

[Sursa foto: Pexels]

Cadrele medicale mai susțin în plângerea formulată că nu ar fi primul episod violent de care ar da dovadă medicul.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Alți trei medici rezidenți ar fi fost agresați fizic sau verbal de chirurgul acuzat, au mai arătat cadrele medicale.

Ce spune conducerea spitalului?

Purtătorul de cuvânt al spitalului a declarat că: „Vineri, în jurul orei 15 a fost adus la cunoştinţa spitalului evenimentul respectiv, scris şi verbal. Managerul a dispus imediat constituirea unei comisii de cercetare administrativă. Au fost sesizate medicul de medicina muncii, biroul de prevenire şi combatere a infecţiilor nosocomiale şi serviciul de securitate în muncă”.

„Tot vineri au fost luate primele declaraţii, astăzi a continuat audierea persoanelor implicate, iar în momentul în care vom finaliza ancheta, vom comunica. Ancheta este în derulare”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Chirurg acuzat că i-ar fi greșit operația unei paciente

Un alt incident s-a petrecut la un spital din Capitală, după ce o femeie din județul Argeș a acuzat că medicul chirurg i-ar fi greșit intervenția și i-ar fi pus viața în pericol.

Femeia a ajuns la un spital din Pitești, unde medicii au reușit să-i salveze viața.

În același timp, unul dintre medicii de la spitalul din Pitești care a însoțit-o pe femeie în sala de operație a declarat Poliției că prima intervenție chirurgicală pe care a suferit-o victima i-a pus viața în pericol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si