Scene revoltătoare s-au petrecut ieri la o școală din Târgu Mureș după ce un elev de clasa a VIII-a a făcut scandal la ore și a fost amendat. Ulterior, elevul și-a agresat diriginta, care a fost amenințată și de mama acestuia.

Elevul care și-a agresat diriginta, reținut pentru 24 de ore

După scandalul provocat la ore, elevul și-a lovit diriginta, care a sunat la poliție.

sirene luminoase

Sirene luminoase ale mașinii de poliție

[Sursa foto: Pexels]

Femeia a ajuns la spital și a primit certificat medico-legal. Adolescentul de 15 ani a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat în fața autorităților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Silvia Cseh, corespondentul Știrilor Kanal D, vine cu cele mai noi informații legate de acest subiect.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Filmul scandalului de la școala din Mureș

Incidentul a avut loc ieri, la Colegiul Național „Alexandru Papiu-Ilarian” din Târgu Mureș. La prima oră, un elev de clasa a VIII-a s-ar fi urcat pe dulap și ar fi făcut scandal în sala de clasă.

Directoarea școlii a fost chemată imediat și le-a spus celorlalți elevi și profesoarei să meargă în laborator.

Adolescentul nu s-ar fi oprit aici și și-ar fi aprins o țigară. Directoarea a sunat la poliție pentru a anunțat incidentul, iar un echipaj s-a prezentat imediat la școală. Elevul ar fi devenit recalcitrant, motiv pentru care oamenii legii l-au încătușat. A fost percheziționat și amendat cu 500 de lei pentru încălcarea ordinii și liniștii publice,

Însă, scenele nu s-au oprit aici. Ulterior, băiatul ar fi făcut din nou scandal la școală, însă, de această dată a fost prezentă și mama lui, care ar fi amenințat-o pe directoare și pe profesori.

politia romana

Uniforma Poliției Române

[Sursa foto: Poliția Română]

Cearta a degenerat rapid, iar elevul de 15 ani și-ar fi lovit diriginta. Paznicul școlii a fost cel care a reușit să-l imobilizeze pe tânăr. O anchetă a fost deschisă în acest sens.

Diriginta băiatului a mers la spital, de unde a obținut un certificat medico-legal. Acum, adolescentul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat azi în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile.

Mai multe informații despre acest subiect puteți afla la Știrile Kanal D, de la ora 19.00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si