Cei doi frați britanici au fost reținuți noaptea trecută de autoritățile române, la cererea autorităților din Marea Britanice. Tristan Tate a declarat că nu dorește să fie lăsat pe mâna britanicilor deoarece dorește să-și spele buna reputație în România. Nici Andrew Tate nu este de acord să fie predat autorităților britanice.

Frații Tate nu vor să se lase pe mâna autorităților britanice

În urma reținerii celor doi milionari britanici, aceștia au oferit explicații în sala de judecată.

Tristan Tate a spus că nu este acord să fie predat autorităților din Marea Britanie deoarece dorește să rămână în România pentru a-și spăla „buna reputație”.

„Nu sunt de acord. Doresc să rămân în România pentru a-mi spăla buna reputație”, a declarat Tristan Tate, în sala de judecată.

Cu mai multe detalii despre acest subiect vine Adina Iliescu, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește și: Frații Tate, reținuți din nou! Andrew și Tristan au ajuns pe mâna oamenilor legii din România, după un mandat emis de autoritățile din Marea Britanie. Pentru ce sunt cercetați acum?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Milionarul a motivat că nu înțelege acuzațiile pe care Anglia i le-a adus în cazul în care a fost emis mandatul de arestare.

fratii tate retinuti

Andrew și Tristan Tate

[Sursa foto: Profimedia]

„În 2012, aproximativ cu 12-13 ani înainte, între lunile aprilie și decembrie, deci 8 luni se pare că am fost acuzat. Nu am idee cine ar putea fi această persoană. Nu am comis o infracțiune în viața mea”, a mai spus Tristan Tate.

De asemenea, milionarul a mai explicat că dacă s-ar duce în Marea Britanie, autoritățile române ar putea crede că ar vrea să scape de răspundere cu privire la faptele pentru care este cercetat în România.

„Înainte sa plec oriunde în altă parte, România este casa mea și vreau să îmi spăl reputația aici”, a mai spus Tristan Tate.

Andrew Tate: „Este foarte important pentru mine să dovedesc tuturor că sunt nevinovat”

În sala de judecată, Andrew Tate a avut o părere similară cu cea a fratelui său.

Acesta a spus că nici el nu dorește să fie lăsat pe mâna autorităților britanice deoarece „acuzațiile care sunt aduse în UK au o vechime de mai bine de 10 ani”.

fratii tate

Frații Tate, declarații din sala de judecată

[Sursa foto: Profimedia]

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Andrew Tate a mai afirmat că „este foarte important pentru mine să dovedesc tuturor că sunt nevinovat”.

Potrivit informațiilor, cei doi frați au fost reținuți noaptea trecută de polițiștii români, la cererea autorităților din Marea Britanie.

Astfel, cererea autorităților britanice de a-i reține pe frații Tate ar veni în urma unor acuzații de abuz aduse de patru femei la adresa celor doi.

Mai multe informații despre acest subiect puteți afla la Știrile Kanal D, de la ora 19.00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si