Manelistul Florin Salam a fost reținut pentru 24 de ore, în dimineața zilei de 14 martie, în urma unor percheziții domiciliare. Polițiștii l-au săltat pe Florin Salam, care este acuzat de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Cântărețul a fost dus la Secția numărul 2 de Poliție, unde se pare că a fost audiat.

Avocata manelistului a făcut primele declarații cu privire la situația clientului ei. Ce a mărturisit aceasta, la ieșirea din sediul Poliției?

Primele declarații ale avocatei lui Florin Salam

Avocata lui Florin Salam a făcut primele declarații cu privire la situația cu care se confruntă celebrul manelist. Beatrice Comăniceanu a precizat că nu dorește să facă comentarii, iar o declarație oficială urmează să apară, în momentul în care se va prezenta la Parchet cu Florin Salam.

Adina Iliescu, reporterul Știrilor Kanal D, vine cu cele mai noi informații despre subiect.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Avocata manelistului a mărturisit că există dovezi prin care clientul său își poate dovedi nevinovăția. Mai mult decât atât, Beatrice Comăciceanu a declarat că aceste dovezi urmează să fie făcute publice.

"Nu doresc să fac comentarii! Nu am dat niciun fel de declarație! Are calitatea de suspect și atâta tot! Lucrurile nu stau chiar așa! Vom fi prezenți la Parchet! Nu mai doresc să comentez în acest moment.

El nu s-a apărat, că nu a dat declarație! Normal că o să dăm declarație la Parchet, pentru că are și el un punct de vedere și vom face și dovezile vizavi de plățile care au fost făcute față de aceste presupuse persoane vătămate", a declarat Beatrice Comăniceanu, avocata lui Florin Salam, după ce a părăsit sediul Poliției, potrivit kanald2.ro.

Citește și: Primele imagini cu Florin Salam la Poliție! Artistul, față în față cu oamenii legii, după acuzațiile de înșelăciune

florin salam

Ce spune avocata manelistului?

[Sursa foto: Captură emisiune "40 de întrebări" cu Denise Rifai]

Florin Salam, reținut de polițiști pentru înșelăciune

Pe numele manelistului s-ar afla trei acuzații de înșelăciune. Potrivit informațiilor transmise de Poliția Capitalei, Florin Salam a fost reținut pentru 24 de ore pentru acuzațiile aduse din partea mai multor persoane.

Manelistul este acuzat că ar fi luat bani pentru a-și presta serviciile în cadrul mai multor evenimente, fără a le onora.

florin salam

Florin Salam a fost reținut pentru înșelăciune

[Sursa foto: Facebook- Florin Salam]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"În fapt, la nivelul Secției 2 Poliție au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu

și-ar fi onorat înțelegerile și nici n-ar fi restituit banii primiți. Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 și 21 februarie 2024”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Capitalei.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si