Crima care a șocat o întreagă comunitate

La orele serii, pe ulițele satului Sperieteni, din județul Dâmbovița, întreagă comunitate vorbea despre atrocitatea care a lovit-o!

„Și eu am avut o relație foarte apropiată de dumnealor. Am avut un șoc!”

O femeie de 69 de ani zace fără suflare, în casă.  Fiul ei, în vârstă de 46 de ani, este găsit mort în curtea din spatele locuinței.

Chiar și oamenii legii spun că tabloul evenimentelor acestei tragedii este unul de coșmar.

„El spânzurat în grădina... Și pe ea moartă în casă.”

Citeste si: VIDEO| Incident teribil: Patronul unui magazin și-a ucis mama, bolnavă de Covid-19, apoi s-a sinucis

Ce mesaj conținea biletul de adio

La locul tragediei, anchetatorii găsesc un bilet. Este scris de bărbat, care mărturisește că și-a omorât mama, că să o curme de suferință. Femeia aflase că avea COVID, iar fiul ei nu a putut să accepte faptul că părintele sau este în suferință.  După ce și-a dat seama ce a făcut, și-a pus capăt zilelor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Oamenii din sat sunt șocați.

„Tanti Rica era un fenomen. A ținut tot satul ăsta de la revoluție până acum. Luai de la ea de toate. A avut putere economică...”

Citeste si: Un băiețel de 6 ani din UK a fost torturat și ucis de mama vitregă

Posibilele cauze care au dus la această tragedie

Femeia avea un magazin, pe care se pare că îl lăsase nepoților, nu fiului ei. De aici cred oamenii că ar fi pornit discuții în familie.

„Mama a avut magazinul ăsta și l-a dat la nepoți. Și a plecat râca, cred, de aici.”

Apropiații îl bănuiesc pe bărbat că ar suferi de depresie. Omul avea o sora în Franța, la care trebuia să ajungă acum câteva zile. Însă la granița  a fost testat pozitiv și întors din drum. De atunci, parcă nu a mai fost la fel.

 „A venit acum vreo 3 zile aici la primărie, mi-au spus fetele că a depus un dosar de gaze  și era transpirat, agitat, așa, zic că nu era el.”

Polițiștii au deschis dosar penal pentru omor și fac cercetări amănunțite pentru a stabili modul în care s-au petrecut de fapt lucrurile.

Citeste si: Ana Pardău, mama care și-a ucis cei trei copii, condamnată la 15 ani de închisoare! Și-a primit sentința la doi ani de la incident


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si