Un tânăr de 19 ani a fost implicat într-un grav accident rutier, petrecut ieri, 19 martie, în municipiul Oradea. În timp ce conducea un autoturism, bărbatul ar fi pierdut controlul volanului asupra direcției sale de mers, ar fi lovit bordura unui trotuar și ar fi intrat cu mașina într-un stâlp.

Supraviețuire miraculoasă după un accident grav

„La data de 19 martie a.c.,

în jurul orei 22.35, un tânăr de 19 ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dimitrie Cantemir din Oradea, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, într-o curbă spre stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi lovit bordura unui trotuar de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public, care a fost avariat în urma impactului”, au transmis autoritățile din Oradea.

În urma impactului puternic, părți din caroseria autoturismului au lovit alte două mașini parcate în zonă.

Citește și: Legea "2 Mai", promulgată de Klaus Iohannis. Ce schimbări importante apar în sancționarea traficului de substanțe interzise?

masina politie

Mașină de poliție

Cu toate că mașina a fost aproape complet distrusă, tânărul de 19 ani a ieșit din autoturism pe picioarele lui.

A suferit leziuni și a fost transportat de urgență la spital.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

„De asemenea, părți din caroseria autoturismului au avariat alte două autovehicule, parcate pe strada Cicero.

În urma accidentului rutier, tânărul de 19 de ani a suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital”, au mai explicat autoritățile.

Claudiu Mihuț, corespondentul Știrilor Kanal D, se află la fața locului și vine cu mai multe detalii și informații despre acest subiect.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și Drugtestul, iar rezultatele au fost negative.

politia

Poliția Română

[Sursa foto: Poliția Română]

Cercetările sunt continuate de autorități pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

„În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest și a testării preliminare de drog, rezultatele au fost negative.

Polițiștii rutieri continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, se mai arată în comunicatul autorităților.

Mai multe informații legate de subiect puteți afla de la ora 19.00, în jurnalul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si