O nouă înfățișare  a avut loc astăzi, 14 martie, în dosarul în care este judecat Vlad Pascu, tânărul care a ucis două persoane după ce s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise.

Judecătoarea care l-a întrebat pe tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii care și-au pierdut în tragedie, dacă este în sală, a gafat din nou!

Citește și: Cornel Dinicu, noi probleme! Motivul pentru care patronul de la Ferma Dacilor este refuzat de taximetriști

judecătoarea

Judecătoarea care se ocupă de dosarul targediei de la 2 Mai

Tatăl lui Sebi, în lacrimi amare la tribunal

În această dimineață, Vlad Pascu a fost prezent prin videoconferință la Judecătoria Mangalia, în procesul ce îl vizează pentru uciderea a doi tineri după ce a condus cu viteză mare și sub influența substanțelor interzise, potrivit Libertatea.

În schimb, părinții victimelor au fost prezenți fizic în sala de judecată. Tatăl lui Sebi a intrat cu poza băiatului său în mână, după ce prima dată judecătoarea a făcut o gafă imensă, întrebându-l pe bărbat dacă fiul, decedat în accident, este în sală.

Halucinant este faptul că judecătoarea nu ar fi știut că băiatul este mort și ar fi întrebat uimită: „A decedat o victimă?”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Raluca Sevastru, corespondentul Știrilor Kanal D, vine cu cele mai noi informații despre acest caz.

Și de această dată, judecătoarea ar fi făcut o greșeală uriașă. L-ar fi întrebat pe bărbat cine este.

Sincer nu mai am nicio speranță la felul cum se judecă în țara asta. Nu am nicio speranță până și acum m-a văzut cu poza băiatului în mână și m-a întrebat cine sunt.

Am spus că sunt tatăl lui Sebi l-am adus și pe el în sală ca să îl vedeți",  a mărturisit tatăl lui Sebi, potrivit Antena 3 CNN.  

Ar putea Pascu să primească o pedeapsă mai mică?

Potrivit sursei citate anterior, Pascu și-a recunoscut faptele în sala de judecată și a cerut să fie judecat mai ușor. În urma asumării acuzațiilor, pedeapsa i s-ar putea reduce cu o treime. 

În ultima perioadă, Pascu a cerut constant schimbarea arestului preventiv cu arestul la domiciliu motivând că vrea să se pregătească pentru admiterea la facultate. Cu toate acestea, toate cererile i-au fost respinse. 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

Citește și: Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, anchetată pentru comportament neadecvat, se va ocupa în continuare de proces! Părinții victimelor sunt șocați de această decizie

pascu

Vlad Pascu

Vlad Pascu nu mai are avocații angajați de părinții lui după ce unul a rămas fără mandat de profesare, iar celălalt la intrat în grevă.

La prima înfățișare și la doua, acesta a fost reprezentat de un avocat din oficiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si