Frans si sotia lui sunt din Olanda si vin pentru prima oara in vizita la noi. Intentioneaza sa calatoreasca o luna prin Romania, iar prima destinatie a fost muntele.

Drumetia prin padurea racoroasa, peisajul pitoresc si grota uriasa din Padurea Craiului i-au impresionat, atat pe ei, cat si pe catelul lor, pe care l-au luat in vacanta.

Citeste si: VIDEO| Un festival pentru toate gusturile

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Iulia și Christian Sabbagh, nuntă în 48 de ore

Citeste si: Cântăreţul şi compozitorul spaniol Camilo Sesto a murit la vârsta de 79 de ani

In pestera Meziad au fost gasite oasele ursului de caverna, care a disparut acum aproape 25.000 de ani. Caverna este... decorata cu formatiuni calcaroase spectaculoase si adapostete zece mii de lilieci din 11 specii. Portalul de la intrare pare a fi o catedrala gotica din piatra naturala.

De la mic la mare, turistii sunt fascinati de plimbare prin cotloanele intunecate. Pe langa pestea Meziad, turistii pot sa viziteze in zona si alte locuri unice, precum Pestera Ursilor, Pestera cu Cristale Farcu sau Pestera Vantului.

Inainte sa alegeti o destinatie trebuie sa stiti ca pesterile sunt grupate in functie de gradul de dificultate si ca nu toate traseele sunt pentru orice fel de turisti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si