Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Exodul libanezilor după atacul masiv al Israelului

Sute de rachete au fost trimise luni dimineață de israel spre sudul Libanului către mai multe ținte ale Hezbollah. Înaintea atacului, zeci de mii de libanezi au fost avertizați să evacueze zonele vizate de bombele Tel Aviv-ului.

Redactia Stirile Kanal D,

Exodul libanezilor după atacul masiv [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

După atacurile cu zeci de rachete din ultimele zile ale Hezbollah, Israelul a decis să îi dea o replică dură și a țintit sute de clădiri despre care avea informații că ascund militanți ai organizației paramilitare.

Valul de bombardamente din Valea Bekaa din estul Libanului s-a soldat cu aproape 500 de morți, dintre care zeci de femei și copii.

Citeste si: A murit sub privirile nepoților săi. Un bărbat și-a pierdut viața după ce căruța în care se afla a fost spulberată de o mașină pe un drum din Brașov. Unul din nepoți se află în stare gravă- kanald.ro

Citeste si: Gabriel de la „Puterea Dragostei”, sfâșiat de durere când a ridicat capacul sicriului și a văzut-o pe soția lui în rochie de mireasă. S-a prăbușit la cimitir, înainte ca Ana-Maria să fie îngropată- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie spune că a slăbit 72 de kilograme în 2 ani apelând la două trucuri simple, dar esențiale- antena3.ro

Deocamdată a fost vizat sudul Libanului. Înainte de acest atac, unul dintre cele mai masive din Liban, armata israeliană a avertizat localnicii să evacueze zonele care urmau să fie bombardate.

Aproximativ optzeci de mii de oameni au primit astfel de mesaje pe telefon, drept urmare străzile s-au umplut de mașini pline cu familii care încercau să fugă din calea războiului.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI