„Sindicalistul a publicat inclusiv filmări cu pachetul în care susține că sunt droguri”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Acuzațiile președintelui sindicatului polițiștilor Europol

„Suntem în port, tocmai ce am coborât de pe o navă, am vorbit cu niște muncitori și am primit acest parchet, de foarte bună calitate. Ne-au asigurat că este ce trebuie. Și nu m-a controlat nimeni deocamdată. Vom încerca să trecem cu acest pachet pe una din porțile portului, acolo unde avem agenți de securitate, Poliție militară, Poliție de frontieră”, susținea sindicalistul.


În filmările realizate în Portul Constanța, Cosmin Andreică vrea să scoată în evidență vulnerabilitățile autorităților care ar trebui să păzească și să controleze întreaga zona. Liderul Europol spune că tot portul este în grija unei singure patrule de Poliție, iar agenții au atât de multe atribuții încât nu ar avea cum să verifice dacă au loc și infracțiuni. Pachetul ambalat, în care se presupune că este cocaină, ar fi fost plimbat prin port ore întregi, fără ca nimeni să întrebe nimic, spune sindicalistul. Ba chiar s-a filmat și la biroul Vamal cu pachetul suspect.

Citește și: Cum a încercat o șoferiță de TIR din România să fure motorină împreună cu colegii ei?! Femeia a fost arestată în Franța

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Avem în mână pachetul de făină. Este un kilogram de marfă de cea mai bună calitate, care pe piața neagră se vinde cu 100 euro gramul. Cine ar trebui să mă depisteze pe mine că am acest produs? O patrulă de Poliție care acționează pe 5 hectare sau o patrulă de Poliție de frontieră, care acționează pe 5 hectare de port. Nu cred că înțelegeți ce haos există în momentul de față în acest port”, a mai spus acesta.


În realitate, în pachet ar fi fost făină, nu droguri, însă prin acest experiment, sindicatul Poliției a vrut să tragă un semnal de alarmă.
După publicarea filmărilor pe rețelele de socializare, Inspectoratul General al Poliției a reacționat imediat și a catalogat experimentul drept un fake news. În plus, reprezentanții Poliției Române spun că situația din port este sub control și au amintit despre capturile din ultima perioadă, în care au fost descoperite cantități uriașe de stupefiante. Deranjați de afirmațiile Europol s-au arătat și cei din Sindicatul Liberal al Navigatorilor, care solicită scuze în mod public, pe motiv că astfel de postări induc faptul că navigatorii ar fi dealeri de droguri.
Cu toate că autoritățile organizează acțiuni și percheziții frecvent în Constanța, la malul mării fenomenul stupefiantelor pare scăpat de sub control. De altfel, acesta este unul dintre motivele pentru care România a fost refuzată de Austria în spațiul Schengen.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si