Dar ce este mai rău abia urmează. Meteorologii iau în calcul emiterea unui cod roșu de caniculă pentru că zilele viitoare se anunță temperaturi extreme. Colega mea, Oana Guran ne spune unde vor fi cele mai ridicate valori. Bună seara, Oana!, a transmis Cristian Sabbagh.

Cea mai fierbinte zi de iunie din istorie

Bună seara,
Ca să ne facem o idee despre cum va arăta ziua de mâine, am analizat harta cu temperaturile maxime resimțite astăzi.

Am ales mai multe orașe aflate sub cod portocaliu și, vedeți pe ecran, cel mai cald a fost la București, unde s-au înregistrat: 41 de grade. Dar previziunile meteorologilor arată că mâine ne va fi și mai greu să suportăm căldura. Dacă astăzi, în capitală s-au resimțit 41 de grade, mâine vom avea de îndurat 45 de grade. Și în Turnu Măgurele va fi extrem de cald, se vor resimți 44 de grade, iar la Craiova 43. În vestul țării, la Timișoara, temperatura resimțită mâine va fi de 44 de grade, iar la Arad, de asemenea, maxima va crește cu 4 grade față de ziua de astăzi. Specialiștii spun că va fi cea mai călduroasă zi din an, așadar, este recomandat să nu ieșiți din case între orele 11 și 18. Deocamdată, acestea au fost informațiile, a transmis Oana Guran.

Citește și: VIDEO Fără aer în fața valului de căldură năucitoare. Ireal câte grade se înregistrează, de fapt, la soare

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si