Atenție, urmează informații cu un puternic impact emoțional, dar mai multe detalii despre subiect are Silvia Cseh, colega mea.

Silvia, te ascultăm.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bună seara, bun găsit! Bărbatul supraveghea o operațiune când s-a produs explozia la baia de călire și a fost surprins de o soluție chimică încălzită la câteva sute de grade Celsius. Acesta a suferit multiple arsuri și medicii care i-au acordat primul ajutor au solicitat imediat un elicopter SMURD pentru a fi transferat de urgență la Spitalul din Târgu Mureș, acolo unde se tratează pacienții cu astfel de afecțiuni. Medicii spun că bărbatul era în stare extrem de gravă și avea arsuri pe cincizeci la sută din suprafața corpului. Incidentul s-a produs în aceeași zi în care la Cugir, Ministrul Economiei se afla într-o ședință de lucru cu conducerea companiei. Polițiștii și cei de la ITM au deschis acum o anchetă și urmează să stabilească în ce împrejurări s-a produs acest accident și vor verifica dacă au fost respectate toate normele de securitate și de protecția muncii.

Acestea au fost informațiile, la revedere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si