Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La 5 dimineaţa, locuitorii unui bloc din cartierul Giurgiului au crezut că se prăbuşesc apartamentele cu ei.
„Toată lumea s-a speriat când a auzit bubuitura, vă daţi seama, toată lumea a stat cu frică, că nu ştii ce se întâmplă”, povestesc locatarii.
Oamenii au sunat imediat la 112, dar pompierii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul în vârstă de 70 de ani care locuia în apartamentul distrus de flăcări.
Explozia a fost atât de puternică, încât la trei ore de la producerea ei, încă ieşea fum din zona de bucătărie- de unde a pornit dezastrul.

Bărbatul care a murit în explozie avea probleme, spun vecinii

„Am înţeles că a fost o scurgere de gaze şi oricum dânsul avea şi ceva probleme de comportment”, spun oamenii.
Alţi vecini merg mai departe si spun că bărbatul ar fi avut chiar probleme medicale grave, iar sfârşitul i s-ar fi tras de la faptul că a fost părăsit de familie.


„Dacă l-au lăsat singur, doamnă? Nu trebuiau să-l lase singur! Trebuia internat undeva, că acest om nu era normal, adică nu avea memorie ca lumea”, spun vecinii.
Bărbatul care locuia în apartamentul de sub cel care a luat foc nu a reuşit să se salveze singur. Este paralizat, iar pompierii au fost îngerii lui salvatori!

Un vecin al bărbatului care a murit în explozie, intoxicat cu fum

L-au găsit înainte să moară intoxicat cu monoxid de carbon şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.
„S-a degajat şi o cantitate foarte mare de fum pe casa scării, aşa că au fost constituite şi echipe de căutare salvare. Explozia s-a manifestat la etajul 7 şi au fost afectate alte 7 apartamente. Din interiorul blocului au fost evacuate alte 18 persoane, locatari”, informează ISU.
Multi dintre cei evacuati abia reuşiseră să îşi refacă apartamentele după un alt incident similar.
„În urmă cu doar un an, locatarii din acest bloc au fost speriaţi de o altă explozie puternică. Atunci a avut loc la etajul 9 al blocului şi a fost urmată de un incendiu puternic”, relatează reporterul Kanal D, Claudia Costanidis.
În momentul de faţă anchetatorii încearcă să afle dacă bărbatul a uitat aragazul pornit peste noapte sau, în apartament, a existat o scurgere de gaze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si