Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Explozie la un apartament din Suceava. Un bărbat de 86 de ani a fost rănit

Un bărbat de 86 de ani a fost rănit în urma unei explozii care a avut loc noaptea trecută, pe strada Tipografiei din municipiul Suceava.

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O explozie a avut loc noaptea trecută la un apartament din Suceava. Un bărbat de 86 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital conștient și cooperant. O femeie de 36 de ani a suferit un atac de panică.

Citește și: VIDEO |Incendiu devastator. O femeie a fost găsită moartă

În urma exploziei au fost afectate elementele de tâmplărie ale apartamentului. De asemenea, au mai fost afectate câteva uși ale apartamentelor din bloc si de la intrarea în scară.
Două autospeciale de stingere au ajuns la fața locului. Este posibil ca explozia să fi fost cauzată de o acumulare de gaze.

Incendiu devastator. O femeie a fost găsită moartă

Un incendiu uriaș a mistuit o casă din municipiul Sibiu, în urmă cu doar câteva ore. Autoritățile au găsit o femeie moartă în locuință.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În urma incendiului a ars în totalitate acoperișul casei de tip duplex P+E+M, pe o suprafață de aproximativ 200 mp, dar și mansarda. De asemenea, a fost afectat de fum și etajul locuinței.

Din nefericire, o persoană vârstnică de sex feminin a fost găsită de pompieri decedată în locuință.

Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit produs la improvizațiile electrice din locuință.

Un incendiu a cuprins   acoperișul şi mansarda unei case din municipiul Sibiu, cel mai probabil în urma unui scurtcircuit produs la improvizațiile electrice. 

O femeie în vârstă a fost găsită moartă de pompieri. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI