Explozie puternică într-un apartament din Vulcan, Hunedoara. O persoană a încercat să aprindă insecticid lichid cu o brichetă și a fost la un pas să provoace o adevărată tragedie. Ce s-a întâmplat?

 

Comunicatul pompierilor:

Pompierii Detașamentului Petroșani și cei ai Gărzii de Intervenție Lupeni au intervenit sâmbătă seară, în localitatea Vulcan, unde a fost semnalată o explozie, care a avut loc într-un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Salvatorii s-au mobilizat de urgență, cu două autospeciale de stingere, autoscara mecanică și două ambulanțe SMURD.

La fața locului, s-a constatat faptul că, explozia, care a fost urmată de un incendiu cu degajări mari de fum, s-a produs pe fondul prezenței unui insecticid în stare gazoasă, având ca sursă de inițiere o brichetă.

Pompierii au acționat cu promptitudine și au lichidat incendiul, care se manifesta la mobilierul dintr-o cameră, împiedicând propagarea focului la celelalte încăperi ale apartamentului.

În momentul producerii exploziei, în locuință se aflau 2 persoane.

Una dintre acestea a suferit arsuri și a primit îngrijiri medicale la locul intervenției, ulterior fiind transportată la UPU Petroșani.

Cealaltă persoană a suferit un atac de panică, a fost asistată medical de către paramedici, fără a se impune transportul acesteia la spital.

Întrucât în urma exploziei, structura balconului a fost grav avariată, pompierii au balizat zona pentru a crea un perimetru de siguranță.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si