Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Explozie puternică într-un bloc de locuințe, din Galați. Un bărbat a suferit arsuri pe toată suprafața corpului

Un bărbat a suferit arsuri pe toată suprafața corpului, după ce în blocul în care se afla a avut loc o explozie puternică.

Redactia Stirile Kanal D,

Explozie în bloc. Un bărbat a fost rănit [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Au fost momente de panică în această dimineață, la Galați! O explozie puternică, ce a avut loc într-un bloc de locuințe, a zguduit liniștea unui cartier din oraș. Explozia a afectat mai multe apartamente din clădire și a produs chiar și victime: un bărbat a suferit răni serioase și se află acum sub supravegherea medicilor", a transmis Cristina Dorobanțu.

Explozie într-un bloc din Galați

Deflagrația s-a produs în garsoniera unui bloc de locuințe, aflată la etajul 2 al clădirii. Suflul exploziei a fost atât de puternic încât a afectat toate celelalte apartamente de la etaj, precum și locuințele de la etajele superioare. Proprietarul garsonierei în care a avut loc explozia, un bărbat în vârsta de 57 de ani, a ajuns la spital, cu arsuri de gradul 1 pe toată suprafața corpului.

"A explodat bucătăria de la apartamentul ăla de la etajul 2 de la blocul de acolo și de acolo a sărit pe toate mașinile", a declarat un martor.

Pagubele sunt considerabile. Explozia a distrus ușile și ferestrele tuturor locuințelor, iar suflul puternic a proiectat obiectele din casă, în exteriorul clădirii. Bucăți de lemn sau diferite obiecte din interior au fost aruncate pe mașinile parcate în fața blocului și au produs distrugeri importante.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Una dintre locatarele blocului a suferit un atac de panică la vederea distrugerilor produse. Femeia nu era acasă la momentul deflagrației, iar când a văzut distrugerile din apartamentul ei, aproape că a leșinat. A avut nevoie de ajutorul pompierilor, iar ulterior a fost transportată la spital.

"Au fost afectate apartamente și au fost evacuate 6 persoane blocate în bloc în urma deteriorării ușilor. Cauza probabil este o scăpare de gaze", a declarat Cristian Ionașcu, ISU Galați.



Mai multe autospeciale cu apă și spumă, precum și o mașină de descarcerare, au intervenit la fața locului pentru a elimina pericolele. Din fericire, explozia nu a fost urmată de niciun incendiu, iar autoritățile bănuiesc că deflagrația s-ar fi produs de la o butelie cu gaze.

Citește și: VIDEO- Paris, în continuare sub asediul tractoarelor! Fermierii și-au improvizat tabere în care gătesc, pe străzi

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI