Douăzeci și două de persoane au fost confirmate decedate, iar alte opt au fost rănite în incendiul devastator de luni, 24 iunie, la instalația de baterii din Coreea de Sud, potrivit echipajelor de intervenție.

Incendiul a izbucnit la o fabrică de baterii din Hwaseong, la aproximativ 45 km sud de capitala Seul, în jurul orei locale 10:31, ora locală, conform Xinhua.

Un oficial local al pompierilor, a declarat într-un briefing televizat, că salvatorii au recuperat cadavrele celor 21 de muncitori dispăruți din fabrică, care nu au fost contactați după izbucnirea incendiului.

Înaintea operațiunii de căutare în interiorul fabricii de baterii, un alt muncitor a fost găsit în stop cardiac.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Victime date dispărute după incendiu

Alți doi muncitori au fost răniți grav, în timp ce șase oameni au suferit răni ușoare, cum ar fi inhalarea de fum.

Un muncitor a rămas nedescoperit, dar nu a fost clar dacă muncitorul a fost prins în interiorul fabricii sau pur și simplu nu a ajuns la serviciu, potrivit pompierilor.

Pompierii au avut probleme să stingă incendiul din cauza dificultății de a stinge flăcările întreținute de bateriile cu litiu.

Salvatorii au intrat în interiorul fabricii și au extras cadavrele, după ce au stins incendiul principal, în jurul orei 15:10, ora locală.

Se estimează că aproximativ 35.000 de baterii cu litiu erau depozitate la etajul doi al fabricii de beton armat cu trei etaje, cu o suprafață totală de aproximativ 2.300 de metri pătrați.

Se credea că victimele nu au reușit să scape pe scări și să iasă din clădire.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si