"Artiști celebri, politicieni sau vedete din lumea sportului pot fi întâlnite în aceste zile la Cluj Napoca. Este vorba mai exact de o expoziție cu figuri din ceară, în mărime naturală ale unor personalități din diferire domenii de activitate", a transmis Cristina Dorobanțu.

Expoziția figurilor din ceară

Muzeul figurilor din ceară este deschis temporar într-un centru comercial din Cluj-Napoca, iar vizitatorii sunt încântați de personajele expuse.

"Expoziția cuprinde 28 de figuri de ceară în mărime naturală. Acestea au fost realizate în Bulgaria, iar specialiștii de acolo au lucrat chiar și 6 luni la crearea fiecărui personaj în parte", a transmis Silvia Cseh.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Vizitatorii petrec minute în șir admirând statuile din ceară și nu pleacă până nu se fotografiază cu ele.
Expoziția poate fi vizitată până pe 11 februarie în Cluj Napoca. Prețurile biletelor costă 20 de lei pentru studenți și pensionari și 30 de lei pentru adulți.

Citește și: Muzeul Național al Țăranului Român vă așteaptă joi, 14 decembrie 2023, ora 18.30, la Sala Irina Nicolau. Expoziție Horror Vacui


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si