Într-o atmosferă festivă, pictorul Devrim Erbil a prezentat publicului de la București creațiile sale unice. Istanbulul, văzut prin ochii săi, este plin de culoare și viață. Maestrul a venit în România pentru a participa la evenimentele organizate cu ocazia sărbătoririi a 350 de ani de la nașterea marelui cărturar Dimitrie Cantemir și 100 de ani de la înființarea Republicii Turcia.

Expoziție inedită de pictură la București, organizată în timp record

„Organizăm mai multe evenimente pentru a-l comemora pe Dimitrie Cantemir, o personalitate importantă, o moștenire comună și vrem să îi cinstim memoria. În această seară l-am invitat pe domnul Devrim Erbil. Este un artist minunat, un mare maestru al picturilor cu Istanbul. De asemenea, azi încercăm să transmitem mesajul că Istanbulul este un adevărat centru european”, a anunțat Özgür Kıvanç Altan, ambasadorul Republicii Turcia în România.
Alături de pictor s-a aflat și artistul Hakan Gungor, care a încantat publicul cu un concert de Kanun.

Citește și: VIDEO- Expoziția florilor de toamnă. Crizantemele au devenit atracția principală de la Grădina Botanică din Iași

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Într-un timp relativ scurt am reușit să punem pe roate și acest concert. E un eveniment la care publicul merită să participe", a spus Călin Stegerean, manager al Muzeului Național de Artă.

Expoziția de pictură contemporană rămâne deschisă publicului larg până anul viitor, în luna februarie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si