Cine nu a plecat din Capitală în mini vacanța de 1 decembrie poate să viziteze expoziția dedicată Monicăi Lovinescu, găzduită de Casa Mița Biciclista. Tot aici vor fi organizate și alte evenimente dedicate Zilei Naționale. Colega mea, Andra Ionescu, ni se alătură cu detalii, a transmis Cristina Dorobanțu.

Citește și: VIDEO- Ion Țiriac, galeria mașinilor de colecție: "A început ca o idee"

Expoziție „Monica Lovinescu”

- Într-adevăr, Casa Mița Biciclista organizează o adevărată expoziție cu ocazia aniversării a o sută de ani de la nașterea Monicăi Lovinescu, însă toate detaliile le aflăm acum de la Edmond Niculușcă. Bună, Edmond, spune-ne, te rog, ce pot vizita cei care vin aici?, a transmis Andra Ionescu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pot vedea o adevărată expoziție și o adevărată experiență pe tot etajul doi al Casei Mița Biciclista, stabiliment creativ, o expoziție care se cheamă Monica Lovinescu, vocea care ni s-a dat, care este deschisă de luni până vineri de la ora optsprezece la douăzeci și două sâmbăta și duminica și în mod excepțional, pe 1decembrie, de la ora douăsprezece la douăzeci și două. Expoziție plină de scrisori, obiecte personale ale Monicăi Lovinescu, documente.

Sunt două reconstituiri. Odată, camera mamei Monicăi Lovinescu din care Monica Lovinescu a plecat la Paris în 1947. Pe de altă parte, o bucătărie. În noiembrie 1989, unde se aude vocea Monicăi Lovinescu sunt enorm de multe instalații sonore în care auzim vocea. Monica Lovinescu cu Virgil Erunca cu Mircea Eliade cu Octavian Pală. A vorbit treizeci de ani cu peste patru sute de oameni în repetate rânduri la acest post de radio și a făcut rezistență regimului comunist din România.
E așadar o emoționantă expoziție
, a declarat Edmond Niculușă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si