„Fabian Soare se bucură de succes în mediul online datorită rețetelor pe care le postează. Influencerul, în vârstă de 25 de ani, se mândrește cu modul în care prepară mâncare italiană sau turcească, dar și deserturi pe placul tuturor. Fabian ne-a invitat acasă la el, unde am aflat ce alte pasiuni mai are ”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Fabian Soare, influencerul care a cucerit internetul cu rețete de mâncare

El este Fabian Soare, tânărul de 25 de ani din Ploiești. Este creator de conținut și a învățat să gătească după ce a plecat în afara țării pentru studii.
„Am început să mă filmez gătind pe acasă pentru că eu gătesc de vreo 9-10 ani constant”, a spus Fabian.
Printre preparatele preferate ale lui Fabian se numără orezul cu lapte, astfel că tânărul ne-a gătit și nouă celebrul desert.
Fabian adaugă amestecului puțină coajă de portocale răzuită și suc proaspăt stors. Urmează apoi laptele.

Citește și: Protest în fața Tribunalului Constanța! Vlad Pascu află dacă va fi lăsat liber

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Rețeta este una de dietă si nu depășește 700 de calorii.
În doar 20 de minute, orezul cu lapte este gata. Mai rămâne doar platingul.
După o masă delicioasă, vine și ora de sport. Fabian se antrenează zilnic pentru a se menține în formă.
„Bine ați venit în sala mea, adică tot acasă, pe terasă. Am mândria mea aici, două inele de gimnastică. Ce am aici plus ce am aici e de ajuns ca sa fac sport, doar cu greutatea corpului”, a mai spus tânărul.


Antrenamentul îi lucrează cel mai mult brațele.
Pe lângă familia sa, cele mai importante prezențe din viata lui Fabian sunt cățelușa Bella, în vârstă de 15 ani, dar și iubita, Andreea. Cei doi au o relație de patru ani.
„Ne ațâțăm nonstop. Ne enervam nonstop, special și ne și place, cred ca așa rămâi viu. Într-un fel asta e cel mai important”, a mai spus Fabian.
Un vis pe care Fabian vrea dorește să și-l îndeplinească este să deschidă o locație unde va putea găti pentru urmăritorii lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: