Florin Niță, cunoscut drept Fabio, este cântărețul care și-a transformat pasiunea pentru călătorii într-o ocupație full time. Artistul a ajuns să descopere în ultimii 7 ani destinații unice din peste 185 de țări. Noi l-am întâlnit la cel mai mare centrul de wellnes, aflat în apropierea Capitalei, unde se răsfață frecvent. Am stat puțin de vorbă și am primit sfaturi prețioase despre cum putem să avem o vacanță de lux, la prețuri accesibile.

Fabio, artistul călător prin lume

Fabio, artistul care a încercat mai mult timp să-și facă un nume puternic pe piață muzicală din România, s-a reorientat, iar de câțiva ani călătorește prin lume. Acum, el împărtășește experiențele sale pe rețelele sociale și dă sfaturi despre cum poți călători inteligent cu un buget mic.

Citește și: VIDEO- Adina Halas, pregătiri de Paște. Aceasta se organizează cu pasiune și entuziasm, pentru a crea cea mai frumoasă atmosferă pentru cei dragi

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Fabio- Să intre pe internet, să-și găsească bilete de avion, să-și găsească cazări, dar eu le-aș recomanda să descopere și un vas de croazieră.

Artistul a străbătut lumea în lung și lat și a descoperit minunățiile de pe întreg mapamondul.

Celor care vor să îi urmeze exemplul le recomandă să opteze pentru croazierele unde vor putea avea parte de cazare pe mare, dar și de divertisment în orice moment.

Fabio- Ai tot felul de facilitați plus că bifezi foarte multe țări, cu bani puțini, ai cazare, ai evenimente care mai de care mai frumoase. Aș recomanda să rezervi din timp cu vreo 7-8 luni de zile.

De la 1.500 de euro, poți ajunge și la 250 de euro și la 300 de euro, dacă ești din timp. 

Citește și: VIDEO- 1 Mai în Bucovina. La casa solistei Andreea Popovici se pregătesc mâncăruri delicioase, cu multă veselie și cânt

Pentru că iubește să călătoarească, nici anul acesta nu va sta prea mult pe acasă. Doar ce s-a întors dintr-o vacanță și deja și-a programat alte 20 de călătorii pentru anul acesta, toate în destinații exotice.

Fabio- Am fost acum pe Emirate, într-o vacanță care dacă o luam târziu dădeam aproape 2.000 și ceva de euro, așa am dat 600 de euro cu tot cu bilet de avion și cu croazieră, pentru 7 zile. 

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Atunci când este în țară, Fabio profită de timpul petrecut acasă pentru a se ocupa și de cariera muzicală. De altfel, artistul bronzat și relaxat în țările calde a filmat un videoclip nou imediat dupa ce a ajuns in Romania.

Noua melodie intitulată, „Vocea ta”, a fost lansată chiar de Mărțișor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si