Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Fabrică de arme în vila unui irakian

Descinderi în forţă în Timişoara, la casa unui irakian care fabrica arme artizanale letale în locuinţa sa, cu ajutorul unor imprimante 3D! Politistii au făcut percheziţii de amploare acasă la bărbatul de 46 de ani, care este fost ofiţer în armată, şi au descoperit echipamente informatice si electronice cu care cetăţeanul străin concepea şi printa armele. Irakianul a fost reţinut pentru 24 de ore.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul are 46 de ani, este fost ofiţer în armata irakiană şi a venit în România în urmă cu aproximativ 8 ani. Vecinii îl ştiu ca fiind pensionar şi un om liniştit, însă o armată de poliţişti a descins azi pe proprietatea lui.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Organizaţia Mondială a Sănătăţii: COVID-19 se comportă la fel ca gripa spaniolă

Fabrica arme cu ajutorul unor imprimante 3D

Oamenii legii au căutat în cele două vile impunătoare ale străinului orice l-ar putea incrimina. Îl aveau în vizor de mai bine de o lună pentru că informaţii că bărbatul de 46 de ani fabrica arme cu ajutorul unor imprimante 3D, pe care apoi le vindea.

La scurt timp de la descindere, anchetatorii au găsit şi dovezile: două arme, dar şi componente şi carcase pentru arme letale pe care suspectul le-ar fi fabricat cu ajutorul unui aparat performant.

Pe toată durata percheziţiilor, cel incriminat a urmărit de aproape cum îi este scotocită întreaga proprietate.
Poliţiştii au descins si în alte 5 case ale unor indivizi banuiţi de contrabandă.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş. În total, şase persoane acuzate de contrabandă cu arme au fost duse la audieri. Irakianul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI