Ceartă la cuțite, în gala "Casa Iubirii". Rebecca îl propune spre eliminare pe Moldo, care se află într-o cunoaștere cu Teodora. Votul Rebeccăi atrage multe semne de întrebare, concurenții interpretând alegerea drept o răzbunare împotriva Teodorei care, în gala trecută, a propus-o pe ea spre eliminare.

În ciuda faptului că l-a propus pe Moldo, în față, propusă spre eliminare, ajunge Rebecca, dar alături de Antoni. Cine va părăsi emisiunea?

Citește și: VIDEO "S-ar fi înfiripat o poveste frumoasă de drogoste între mine și Virginia". Patrick, dezvăluiri picante în "Casa Iubirii". Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

Moldo și Rebecca

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Teodora și Rebecca, la cuțiteîn gala "Casa Iubirii"

În gala eliminatorie din această seară, Rebecca îl propune pe Moldo, în ciuda faptului că acesta se află într-o cunoaștere. Votul Rebeccăi a generat un val de reacții, concurenții, dar și Andreea Mantea încercând să afle motivul pentru care concurenta a luat această decizie.

Votul Rebeccăi pare că a fost adresat mai mult Teodorei. Relația tensionată pe care cele două concurente o au, dar și votul pe care Teodora i l-a dat Rebeccăi gala trecută, se pare că au determinat-o pe Rebecca să îl voteze spre eliminare pe Moldo.

Rebecca

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

Andreea Mantea: Rebecca, votul tău spre eliminare, îl oferi lui...?

Rebecca: Moldo.

Andreea Mantea: De ce l-ai votat pe Moldo?

Rebecca: Este dreptul meu. Votez pe cine vreau eu.

Andreea Mantea: Total de acord. Răspunsul tău este cel mai corect.

Rebecca (către Teodora): Ok. Tu m-ai scos pe mine în față prima. Așa că îți asumi. Și fac ce vreau eu. Ce crezi?! Nu-mi spui tu mie pe cine să votez! Și o să-l votez până când vreau eu. Ia să vedem ce poți să faci. 

Citește și: VIDEO Teodora și Moldo, din ce în ce mai apropiați! Detaliul pe care l-a observat tânărul la brunetă: „Ieși în evidență”

Antoni și Rebecca

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

În față, propuși spre eliminare, ajung Rebecca și Antoni. Cei doi, care până nu de mult au format un cuplu, se privesc în ochi în așteptarea deciziei. Rebecca izbucnește în lacrimi și mărturisește că nu își dorește ca Antoni să plece, chiar dacă acest lucru ar însemna eliminarea ei.

Pentru a vedea cum se încheie această gala, urmărește emisiunea "Casa Iubirii", la Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si