Și așa îngenunchiat de scumpiri, acest bărbat ne mărturisește că nu știe dacă va putea face față unor facturi mai mari, mai ales la iarnă când și consumul de curent electric și gaze este în floare.

Iarna vine cu scumpiri și cu facturi mai mari

„Își bat joc de noi pur și simplu! De unde luăm bani? Să tripleze și salariile! Triplezi lumina, dă salariu mai mare!”.

În acest moment, prețul energiei electrice este plafonat la 0,68 de lei kWh pentru un consum de cel mult o sută de kWh pe lună. Cei care consumă până în 255 de kWh plătesc 80 de bani. Dacă Guvernul va renunța la plafonare, atunci oamenii vor plăti tariful din contract.

Citește și: VIDEO- Iarna vine cu prețuri explozive la alimente. Românii, speriați de prețurile alimentelor

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Fiecare ce preț are în contract. În general, însă, și pe contractele pe care le-am analizat noi, prețurile din contract sunt mari. Ar însemna o dublare a prețului dacă mâine s-ar renunța la prețul plafonat”.

Legea prevedea ca plafonarea să se aplice până la 1 martie 2025, doar că oficialii europeni au fost de părere că se pierd prea mulți bani pe această măsură de plafonare.

Oamenii deja caută soluții pentru la iarnă care să nu-i ardă la buzunare.

Prețuri plafonate și ajutoare ar urma să primească doar persoanele vulnerabile. Clienții casnici trebuie să știe că oricând pot alege un alt furnizor care are o ofertă mai bună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si