„Cel mai bogat om din Asia a sărbătorit cu fast viitoarea căsătorie a fiului cel mic. Bill Gates, Mark Zuckerberg și Rihanna au fost doar câteva dintre personalitățile invitate la eveniment. Peste 100 de milioane de euro a costat petrecerea care a durat trei zile și trei nopți, iar suma cheltuită a scandalizat o lume întreagă”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Nuntă de probă uriașă cu invitați de seamă

Luxul și opulența au fost cuvintele de bază la petrecerea de nuntă organizată pentru fiul cel mic al miliardarului Mukes Ambani. Petrecerea a avut loc într-un sanctuar pentru animale și a uimit o lume întreagă cu decorurile fastuoase.
Potrivit presei locale, invitații au primit un cod vestimentar de nouă pagini. Aceștia au avut parte de mai multe plimbări în locurile spectaculoase ale Indiei, cine luxoase și concerte oferite de cele mai mari staruri de la Bollywood.
Peste 1200 de invitați de seamă au participant la festivitățile care au durat trei zile și trei nopți. Bill Gates, Mark Zuckerberg sau Ivanka Trump s-au numărat printre starurile internaționale venite la repetiția pentru nunta secolului.

Citește și: VIDEO. Incredibil ce i-au spus polițiștii unui șofer prins de radar cu o viteză uriașă. Bolidul de lux avea 275 km/oră!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Rețelele sociale au fost împânzite de filmulețe de la petrecerea fastuoasă. Printre momentele devenite virale se numără show-ul Rihannei, care a fost plătită cu 9 milioane de dolari pentru prestația sa. Îmbrăcată într-o rochie verde neon, desculță, solista și-a cântat cele mai cunoscute piese.
La un moment dat, vedeta a coborât de pe scenă și a dansat împreună cu invitații. Și când a venit vorba despre meniu, luxul a fost la el acasă.

Aproximativ 500 de feluri de mâncare, de la preparate tradiționale, la specialități din bucătăria internațională, au fost servite la petrecere.
Evenimentul a costat 140 de milioane de euro și a scandalizat internetul, fiind considerat o risipă financiară. Dar cine sunt tinerii care au uimit o lume întreagă cu petrecerea lor? Cei doi se cunosc încă din copilărie și formează un cuplu de șapte ani.
Mireasa, în vârstă de 29 de ani, este fiica unui magnat din industria farmaceutică, în timp ce mirele, Anant Ambani, este fiul celui mai bogat om din Asia, cu afaceri în industria petrolieră, a cărui avere este estimată la peste 115 miliarde de dolari. Pentru a se pregăti pentru marele eveniment, tânărul a slăbit 100 de kilograme.
Familia Ambani este cunoscută pentru excentricitățile sale. După ce casa în care locuia a devenit neîncăpătoare, miliardarul Mukesh Ambani a construit un zgârie nor cu 27 de etaje, în valoare de peste 2 miliarde de dolari. Locuința are o sală de fitness, un centru spa, piscine și o cameră cu zăpadă. În plus, a fost construit un garaj care poate găzdui peste 170 de mașini. Printre acestea, un Mercedes încrustat în diamante pe care miliardarul i l-a dăruit soției sale.
Festivitățile care au durat 3 zile și trei nopți au fost doar o repetiție. Nunta fiului miliardarului va avea loc la vară și se estimează că va fi una dintre cele mai scumpe nunți din istorie.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Autoritățile din Arad, puse în alertă de o copilă de 11 ani. A sunat la 112 și a reclamat că e răpită de fostul soț și ținută într-un beci. Cum au identificat-o polițiștii- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si