"N-am voie să zâmbesc, în primul rând, că știi ce se întâmplă, în urma zâmbetelor mele au ieșit niște..."  Acesta este răspunsul pe care Mihai Pascu l-a dat jurnaliștilor când a fost întrebat de dosarul de trafic de droguri în care familia sa este judecată.

Citește și: VIDEO Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu, mutată la altă instanță. Cine preia dosarul accidentului de la 2 Mai

"De ce soția stă în WC ascunsă și nu iese în fața presei?
-Ați pândit-o voi, ați ajuns să stați în fața WC-ului?
-Da, da, stau aici și n-a ieșit", este dialogul dintre tatăl lui Vlad Pascu și jurnaliști.

VIDEO Familia Pascu, peripeții la tribunal

Mihai Pascu, ironii în fața presei

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Jurnaliștii au încercat să-i adreseze întrebări și Mirunei Pascu. Mama lui Vlad Pascu a fugit în toaleta tribunalului, de unde n-a mai ieșit până când nu a fost sigură că toată presa a plecat.

Un martor-cheie în acest dosar care trebuia să ajungă la termenul de astăzi este Rebecca, fosta iubită a șoferului teribilist care a provocat tragedia de la 2 Mai din august 2023.

"Este a treia oară când nu vine, suntem obișnuiți, dar vom vedea", spun avocații victimelor.

În momentul de față Vlad Pascu, tânărul de la care au pornit toate dosarele penale în care au ajuns să fie implicați și membrii familiei sale, se află încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

El este arestat preventiv până când magistrații îi vor decide soarta pentru infracțiunile de care este acuzat: ucidere din culpă, vătămare corporală, fugă de la locul accidentului, conducere sub influența substanțelor interzise și trafic de droguri.

Doi tineri studenți au murit în luna august a anului trecut în localitatea 2 Mai, în urma accidentului provocat de Vlad Pascu.

Familia Pascu, peripeții la tribunal[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si