Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Familia spulberată în accident. Momentul impactului la 220 km/oră a fost filmat

Viteza năucitoare de 220 de km la oră a provocat carnagiu pe o șosea din județul Călărași. O întreagă familie - mamă, tată și două fetițe - una de 6 ani - cealaltă de 11 - au pierit pe loc după ce mașina în care erau a spulberat un alt autoturism. Șoferul acestuia din urmă a mai supraviețuit câteva ore doar.

Sorin Negru,

Oamenii au încercat să dea o mână de ajutor, dar nu s-a mai putut face nimic

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Scena care a provocat coșmarul a fost surprinsă de o cameră de supraveghere joi seara- în jurul orei 8- la ieșirea din localitatea Frumușani din Călărași.

Citeste si: Autocar cu ucraineni, răsturnat în Vrancea. Printre victime sunt și copii. Plan Roșu de intervenție

În imagini se observă cum un șofer încearcă să vireze stânga, dar nu se asigură. Din partea opusă vine în mare viteză autoturismul care a devenit sicriu pentru o întreagă familie: Vali și Diana se întorceau acasă- împreună cu cele două fetițe ale lor- una de 6 ani, alta de 11.

Citeste si: VIDEO- UPDATE: Reconstituirea accidentului din Frumușani în care o întreagă familie și-a pierdut viața. Și al doilea șofer a murit

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mașina a intrat ca o ghiulea în cealaltă- iar după zdrobitorul impact se așterne iadul pe pământ...

Imaginile din infern după accident

Oamenii opresc speriați- să dea o mână de ajutor- dar imaginile ce se ivesc în fața ochilor sunt de groază. Fata mai mare și tatăl ei- care era la volan- au fost azvârliți pe câmp. Nu purtau centuri de siguranță- spun anchetatorii.

Cealaltă fetiță și mama ei au rămas prinse în mormanul de fiare. În celălalt autoturism era doar șoferul- singurul care mai respira.

Bărbatul a fost transportat la spitalul Bagdasar Arseni din capitală- dar rănile nu i-au mai dat șanse de supraviețuire și s-a stins.

Citeste si: Un bărbat a murit într-un cumplit accident rutier. Tragedie pe DN5

Cei doi soți și fetițele lor se pare că au pierit e loc în urma impactului. Medicii veniți la locul tragediei nu au mai avut ce să facă.

În localitatea în care trăia familia moartă în accident lumea în terifiată.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cei doi soți și fetițele lor se pare că au pierit e loc în urma impactului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Fără urme de frânare

Pe paginile de socializare- cei doi soți au mai postat de-a lungul timpului filmulețe de când erau în mașină și nu de puține ori atenția bărbatului care conducea era distrasă.

Nu se știe dacă și de această dată s-a întâmplat la fel- cert e că pe drum nu există urme de frânare- dovadă că nici n-a observat mașina pe care avea să o spulbere.

În urma teribilului accident- motorul- volanul și alte părți ale autoturismului au zburat pe câmp- atât de puternic a fost.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI