Uciderea familiei unei vedete BBC zguduie Marea Britanie. Poliția a declanșat mobilizare națională pentru prinderea criminalului si avertizează populația ca acesta ar putea fi in continuare înarmat cu o arbaleta. Atenție, urmează informații care va pot afecta emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Familia unei vedete BBC, omorâtă cu arbaleta

Un criminal înarmat cu o arbaleta a pus pe jar poliția din Anglia după ce aseară, bărbatul a semănat moarte chiar în casa comentatorului de curse de la BBC John Hunt.



Poliția a fost chemată la o proprietate din Ashlyn Close chiar înainte de ora 19.00 aseară. Ofițerii au participat alături de colegi de la serviciul de ambulanță din estul Angliei și la sosire au găsit trei femei cu răni grave. Din păcate, în ciuda eforturilor lor, femeile despre care se crede că a murit la scurt timp mai târziu.

BBC a confirmat pe siteul de știri că cele 3 victime sunt chiar soția și cele două fiice ale celebrului comentator, Hanah în vârstă de 25 și Louise în vârstă de 28 de ani. Potrivit The Telegraph, se pare ca cel care a făcut descoperirea oripilantă a fost chiar Hunt în momentul in care a revenit de la muncă la domiciliul său din Bushey, comitatul Hertfordshire.

Oamenii legi l-au identificat pe suspect în persoana lui Kyle Clifford, un bărbat în vârstă de 26 de ani căruia până la această oră nu i s-a dat de urmă. Camerele de supraveghere însă l-au surprins pe acesta în timp ce pleca de la locul crimei.

Cu un obiect înfășurat pe care îl ține la subraț, care ar putea fi chiar arbaleta, criminalul merge deloc grăbit spre mașina sa.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă- wowbiz.ro

Obiectivul nostru principal astăzi este de a proteja siguranța publică și de a-l localiza pe Kyle Clifford, care este căutat în legătură cu uciderea celor trei femei în ceea ce credem că

este un atac țintit.

Poliția din Hertfordshire a avertizat că domnul Clifford ar putea fi încă în posesia unei arme, posibil o arbalete și nu ar trebui să fie abordat.

mo, în vârstă de 58 de ani, care a fost ofițer de poliție, a lucrat pentru BBC 5 Live în ultimii 20 de ani.

 

<\/scr"+"ipt>");


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si