Ingrid Vlasov nu s-a gândit nicio clipă că virusul despre care spunea că ne ameninţă viaţa tuturor îi va aduce chiar ei atâta durere. În urmă cu câteva luni, creatoarea de modă posta un mesaj dur despre coronavirus:

A venit un virus care a oprit lumea. A închis graniţele şi" ne-a închis în case". Un virus care ne ameninţă viaţa.

Unora deja le-a luat-o...”

Virusul pe care îl vedea ca pe cel mai mare duşman i-a luat viaţa şi celei care a adus-o pe lume. Mama creatoarei de modă s-a stins fulgerător după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Boala nemiloasă a evoluat extrem de repede şi nu a mai putut fi salvată.

Întreaga familie Vlasov a primit diagnosticul crunt

De parcă suferinţa pricinuită de moartea celei care i-a dat viaţă nu ar fi fost de ajuns, veştile rele nu s-au oprit pentru Ingrid Vlasov. Întreaga familie a primit diagnosticul crunt.

Citeste si: Merkel: „Pandemia covid-19 ar urma să se agraveze şi numai un vaccin poate permite întoarcerea la normal”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Ingrid Vlasov și fiica ei de 16 ani sunt internate în acest moment, într-un spital din București, cu diagnosticul de Covid-19. Tatăl creatoarei de modă, avocatul Mihail Vlasov se luptă de asemenea cu boala, la Iași, unde în urmă cu 5 zile s-s stins soția sa.

Mesajul impresionant al fiicei lui Ingrid Vlasov

Noelle, fiica lui Ingrid Vlasov, a povestit de pe patul de spital ce s-a întâmplat. Rândurile publicate de adolescentă pe pagina sa de socializare sunt impresionante:

“Nu, eu nu iau virusul”. Nu iei, până când iei. Şi se pare că nici vârsta nu contează, uite că se poate și la 16 ani. Nu mai ieșiți din casă fără mască, pentru că “oricum, voi nu luați”.

Citeste si: Coronavirus 28 august 2020: 1.318 cazuri noi. Câte teste s-au efectuat în ultimele 24 de ore?

Ingrid şi fiica ei sunt internate în spital de mai bine de o săptămână. Familia Vlasov este printre cele mai bogate din zona Moldovei. Tatăl lui Ingrid, Mihail Vlasov, a fost preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României şi a fost închis pentru mai multe fapte de corupţie. Cunoscut ca un împătimit al jocurilor de noroc, a fost implicat şi într-un scandal legat de acest viciu al său pentru care ar fi împrumutat bani de la cămătari.

Citeste si: Nelu Tătaru: Autorităţile se aşteaptă la o creştere a numărului de cazuri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si