Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Familia Vlasov, distrusă de COVID-19

Necazurile par să se ţină lanţ în familia celebrului designer Ingrid Vlasov. După ce şi-a pierdut mama din cauza coronavirusului, creatoarea de modă şi fiica ei luptă în spital cu aceeaşi boală. Şi tatăl designerului, renumitul avocat Mihail Vlasov, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ingrid Vlasov nu s-a gândit nicio clipă că virusul despre care spunea că ne ameninţă viaţa tuturor îi va aduce chiar ei atâta durere. În urmă cu câteva luni, creatoarea de modă posta un mesaj dur despre coronavirus:

A venit un virus care a oprit lumea. A închis graniţele şi" ne-a închis în case". Un virus care ne ameninţă viaţa. Unora deja le-a luat-o...”

Virusul pe care îl vedea ca pe cel mai mare duşman i-a luat viaţa şi celei care a adus-o pe lume. Mama creatoarei de modă s-a stins fulgerător după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Boala nemiloasă a evoluat extrem de repede şi nu a mai putut fi salvată.

Întreaga familie Vlasov a primit diagnosticul crunt

De parcă suferinţa pricinuită de moartea celei care i-a dat viaţă nu ar fi fost de ajuns, veştile rele nu s-au oprit pentru Ingrid Vlasov. Întreaga familie a primit diagnosticul crunt.

Citeste si: Merkel: „Pandemia covid-19 ar urma să se agraveze şi numai un vaccin poate permite întoarcerea la normal”

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Care este cel mai bogat candidat la Președinție. Cine are lingouri de aur și ce dar a primit George Simion la botezul copilului- antena3.ro

Ingrid Vlasov și fiica ei de 16 ani sunt internate în acest moment, într-un spital din București, cu diagnosticul de Covid-19.

Tatăl creatoarei de modă, avocatul Mihail Vlasov se luptă de asemenea cu boala, la Iași, unde în urmă cu 5 zile s-s stins soția sa.

Mesajul impresionant al fiicei lui Ingrid Vlasov

Noelle, fiica lui Ingrid Vlasov, a povestit de pe patul de spital ce s-a întâmplat. Rândurile publicate de adolescentă pe pagina sa de socializare sunt impresionante:

“Nu, eu nu iau virusul”.

Nu iei, până când iei. Şi se pare că nici vârsta nu contează, uite că se poate și la 16 ani. Nu mai ieșiți din casă fără mască, pentru că “oricum, voi nu luați”.

Citeste si: Coronavirus 28 august 2020: 1.318 cazuri noi. Câte teste s-au efectuat în ultimele 24 de ore?

Ingrid şi fiica ei sunt internate în spital de mai bine de o săptămână. Familia Vlasov este printre cele mai bogate din zona Moldovei. Tatăl lui Ingrid, Mihail Vlasov, a fost preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României şi a fost închis pentru mai multe fapte de corupţie. Cunoscut ca un împătimit al jocurilor de noroc, a fost implicat şi într-un scandal legat de acest viciu al său pentru care ar fi împrumutat bani de la cămătari.

Citeste si: Nelu Tătaru: Autorităţile se aşteaptă la o creştere a numărului de cazuri

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI