Jaful a avut loc în noaptea de 7 spre 8 decembrie 2022. O familie cu doi copii din Crevedia, județul Dâmbovița, a fost prădată de hoți în mijlocul nopții. Infractorii au intrat în locuința oamenilor și i-ar fi amenințat să rămână la etaj, dacă nu vor să fie omorâți.

Ce au reușit să fure hoții din casă

Potrivit IPJ Dâmbovița, hoții au reușit să ia un laptop și mai multe produse cosmetice. De

altfel, momentul în care tâlharii caută prin casă a fost filmat de o cameră de supraveghere. 

Poliția a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"La data de 8 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Tărtașești au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că i-au fost sustrase bunuri din locuință. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în noaptea de 7 spre 8 decembrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns prin forțarea ușii de acces și ar fi sustras din locuința unei femei, de 32 de ani, din Buftea, mai multe produse cosmetice și un laptop.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind efectuate cercetări sub coordonarea unui procuror de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari", au transmis polițiștii dâmbovițeni.

Se pare că acesta nu ar fi singurul incident pe care l-a trăit familia respectivă. Doar în urmă cu câteva luni, alți hoți au încercat să intre în casa lor prin balcon. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si