Mai multe familii care locuiesc în 2 blocuri din Constanța spun că stau cu spaima în suflet. Aproape de ferestrele lor se sapă la fundația unei alte construcții, iar problemele nu sunt legate de zgomot. Într-un bloc au apărut crăpături în pereți. Fisurile se văd și în parcare iar o parte din pământul care le separă proprietatea de noul șantier s-a surpat, a transmis Christian Sabbagh.

Amenințați de șantierul de lângă blocuri

Problemele au început să apară în urmă cu doar câteva zile când muncitorii au pregătit terenul pentru fundația contrucției vecine. Mai exact, distanța fața de blocuri este prea mică, se plâng locatarii.

,,Timp de 6 ore s-a lucrat continuu, s-a săpat la baza blocului și se simțea în interiorul apartamentelor o vibrație continua. Dorm cu grijă noaptea pentru ca nu știm sigur ce se întâmplă, va dați seama dacă începe o ploaie mai serioasă sau doamne ferește un cutremur ce putem să facem?’’, a transmis George, locatar.

Oamenii spun că au făcut numeroase sesizări, dar autoritățile n-au venit să verifice situația. Polițiștii locali susțin însă că au făcut verificări, dar mai așteaptă un răspuns de la inspectoratul de stat în construcții.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

,,Ieri când a avut loc alunecarea de teren nu era absolut nimic, putea fi un copil, erau toate mașinile erau parcate, puteau aluneca și ele.

Era un gard care acum nu mai e și a alunecat peste o țeavă de refulare de la spitalul tbc. Această țeavă s-a spart. Am anunțat și garda de mediu, am anunțat și dsp, dar nu s-a luat nicio măsură, probabil ca mai picură nu mai picură, nu știe nimeni, nu ne dă nimeni nicio răspuns, ca ne îmbolnăvim, nu ne îmbolnăvim nu știu’’,  a transmis Maria Florea, locuitor.

Problemele au început să fie vizibile inclusiv in bloc.

Citește și: VIDEO- Bărbat, lovit din plin pe trecerea de pietoni. Care este starea victimei?

,,Deasupra geamului care … o fisura destul de mare. Aceste crăpături nu erau până ieri. ieri, probabil atunci când a avut loc alunecarea de teren s-a zguduit și blocul și probabil atunci s-au format’’,  a transmis Maria Florea, locuitor.

Am încercat să-l contactăm pe dezvoltator, dar nu am avut succes. Conform panoul afișat lângă șantier, viitoarea constrcuție are autorizații obținute de la primărie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: