Bradul de Crăciun din Zalău a ajuns de râsul internetului. În loc să primească o mândrețe de brad natural înalt de 20 de metri, locuitorii s-au trezit cu un pom ciuntit, cu multe crengi lipsă. Ce au făcut autoritățile când au descoperit rușinea?! Simplu: au decis să taie bradul!, a transmis Cristian Sabbagh.

Zalăul a pus bradul de Crăciun, după care l-a tăiat

Viceprimarul municipiului Zalău a participat în persoană la operațiunea complexă de montare a bradului de Crăciun.

Am adus un brad de la Beliș, un brad de 20 de metri, vrem să-l instalăm, să-l pregătim pentru că de luni o să începem să-l îmbrăcăm cu podoabe, a declarat Teodor Bălăjel, viceprimarul din Zalău.

N-au mai apucat să facă asta. Bradul a stârnit glume și ironii pentru modul în care arăta. Unii au spus că e un puzzle, alții că celelalte crengi vor fi montate treptat, în funcție de numărul de zile rămase până la Crăciun.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Bradul „de criză” n-are trecere la români. Un brad pe jumătate este noua modă de pe internet

Până la urmă, bradul montat în centru a fost tăiat și a ajuns, probabil, lemn de foc. Am solicitat un punct de vedere celor de la Primăria din Zalău. I-am întrebat cât a costat bradul ciuntit pe care l-au tăiat și dacă au de gând să cumpere altul.

Nu ne-au răspuns până în acest moment, deși informațiile sunt publice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: