„Fără laptop în cafenele. Asta este noua regulă pe care o regăsim în tot mai multe localuri. Care este motivul pentru care ni se interzice să mai lucrăm din restaurant, aflăm chiar acum de la colega mea, Larisa Rațiu”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Fără laptop în cafenele

„Cu toții căutăm un spațiu liniștit atunci când vrem să lucrăm pe laptop, iar de cele mai multe ori, cafeneaua este locul ideal.


Însă, acest lucru nu mai este permis peste tot. De ce spun asta?
Motivul este unul simplu. Tot mai mulți antreprenori sau freelenceri pierd noțiunea timpului atunci când lucrează pe laptop, și astfel, în câteva ore bune de stat în cafenea, consumă doar o apă, o cafea sau un suc. Deci consumația e una minimă, de până în 50 de lei, iar masa stă blocată chiar și jumătate de zi. Așadar, situația aceasta îi trage în jos pe patroni din punct de vedere financiar. Cei care vor să lucreze din cafenele vor găsi spații special destinate în zona barului și doar în timpul săptămânii, nu și în weekend.
În Cluj-Napoca, mai multe cafenele au aplicat deja această regulă, iar trendul începe să fie adoptat treptat și în unele localuri din București”, a transmis Larisa Rațiu.

Citește și: Noi decizii pentru românii care cumulează pensia cu salariul! Simona Bucura-Oprescu: "Avem posibilitatea de a rămâne cu acordul angajatorului"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si