Bărbatul a fugit după impact și a fost prins la doi kilometri distanță.

Atenție, urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional. Iar cu mai multe detalii se alătură colega mea, Silvia Cseh.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bună seara, Silvia! Te ascultăm.

Bun găsit! Bărbatul în vârstă de treizeci și șapte de ani s-a urcat la volan fără să dețină permis de conducere și a provocat un accident în localitatea Căpușumare. A intrat pe contrasens și s-a izbit violent de o mașină care circula regulamentar. Șoferul și patru pasageri din autoturism au rămas încarcerați și au fost grav răniți. După impact șoferul vinovat a luat-o la fugă și a fost prins de polițiști la peste un kilometru distanță de locul accidentului. Și două persoane care se aflau cu el în mașină au ajuns la spital, în stare gravă. Se pare că bărbatul nu este la prima abatere. S-ar fi urcat de mai multe ori la volan, chiar dacă nu avea niciodată permis de conducere. Mai mult, pe rețelele de socializare individul făcea live-uri în timp ce conducea haotic pe drumurile publice. Acum bărbatul se află la spital, dar oamenii legii au deschis pe numele lui un dosar penal ce vizează săvârșirea a trei infracțiuni extrem de grave.

Acestea au fost informațiile, la revedere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si