Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Fără permis, a băgat opt oameni în spital. Inculpatul are mai multe abateri de la lege

Între timp, teribiliștii de pe șosele pun alte vieți în pericol. Un individ care conducea fără permis pe contrasens a provocat un accident extrem de grav, în urma căruia opt oameni au ajuns la spital, între care și copii.

Redactia Stirile Kanal D,

Fără permis, a băgat opt oameni în spital [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Bărbatul a fugit după impact și a fost prins la doi kilometri distanță.

Atenție, urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional. Iar cu mai multe detalii se alătură colega mea, Silvia Cseh.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Bună seara, Silvia! Te ascultăm.

Bun găsit! Bărbatul în vârstă de treizeci și șapte de ani s-a urcat la volan fără să dețină permis de conducere și a provocat un accident în localitatea Căpușumare. A intrat pe contrasens și s-a izbit violent de o mașină care circula regulamentar.

Șoferul și patru pasageri din autoturism au rămas încarcerați și au fost grav răniți. După impact șoferul vinovat a luat-o la fugă și a fost prins de polițiști la peste un kilometru distanță de locul accidentului. Și două persoane care se aflau cu el în mașină au ajuns la spital, în stare gravă. Se pare că bărbatul nu este la prima abatere. S-ar fi urcat de mai multe ori la volan, chiar dacă nu avea niciodată permis de conducere.
Mai mult, pe rețelele de socializare individul făcea live-uri în timp ce conducea haotic pe drumurile publice. Acum bărbatul se află la spital, dar oamenii legii au deschis pe numele lui un dosar penal ce vizează săvârșirea a trei infracțiuni extrem de grave. Acestea au fost informațiile, la revedere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI