In mediul online citesc de toate: de la informatii folositoare pentru proictele scolare pana la tot felul de stiri care se dovedesc a fi false.

Citeste si: Cea mai nonconformista statiune de pe litoral se pregateste pentru o petrecere nesfarsita! Cum se pregatesc patronii din Vama Veche sa-i intampine pe vamaioti

Adolescentii de astazi au transformat folosirea telefonului mobil intr-un gest reflex, pe care cu greu il mai pot controla, iar retelele de socializare le ,,fura" cel mai mult atentia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Karina este eleva in clasa a 12-a si va fi sefa de promotie la finalul anului. Insa asta nu o impiedica sa urmareasca toate stirile care apar in lumea mondena.

Tanara stie ca multe dintre informatiile pe care le citeste nu sunt adevarate si incearca sa isi dezvolte capacitatea de a face distinctia intre ele.

Citeste si: Mama copiilor snopiți în bătaie de tată, mesaj controversat din Anglia

In mediul virtual, diferenta intre o informatie reala si ceea ce poate fi complet neadevarat este observata frecvent si de colegele Karinei.

Psihologii sustin ca dependenta de informarea online are legatura cu satisfacerea unor nevoi mai putin constientizate.

Tinerii trebuie sa isi dezvolte o baza solida de teorie, pentru ca atunci cand intra in spatiul virtual sa aiba capacitatea de a sintetiza bine informatia care le ramane din acest mediu.

Citeste si: Tatăl a ajuns la urgență oftalmologică în Suceava cu fiica sa. Șocul pe care l-a avut după ce medicul i-a consultat 30 de secunde fiica


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si