Sâmbătă seara, în jurul orei 19, poliţia intra în alertă: o tânără de 17 ani din judeţul Maramureş fusese răpită de un bărbat, cu o maşină neagră, potrivit spuselor fratelui ei. Sute de echipaje de poliţie şi jandarmi din toată ţara au fost mobilizate pentru a o găsi pe tânără. După o noapte lungă şi căutări de amploare care au continuat şi astăzi, tânăra a fost găsită la aproape 500 de kilometri de locul în care se presupunea că a fost răpită.

Se plimba de mână cu cel care se presupunea că ar fi răpit-o.

Bunicul fetei este din Baia Mare şi a aflat dimineaţă de la televizor că i-a fost răpită nepoata. La aproape 80 de ani, a venit într-un suflet de la câteva ore distanţă să ajute la găsirea fetei.

Fata de 17 ani era împreună cu fratele ei când a dispărut. El este şi cel care a sunat la poliţie şi a spus că sora lui a fost răpită.

Clipe de coşmar

Toată familia fetei a trecut prin clipe de disperare, până când au aflat ce s-a întâmplat, de fapt, cu tânăra.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Un amănunt interesant este faptul că fata de 17 ani era deja măritată, însă, a fost găsită într-o localitate îndepărtată cu un alt bărbat.

Acum, fata a fost preluată de echipajele de poliţie, iar după ce va fi audiată, va fi dusă înapoi acasă.

Citeste si: VIDEO| Strivită în maşina decapotabilă

Citeste si: VIDEO| Coronavirusul paralizează spitalele

Citeste si: Tragedie în Teleorman! Un bărbat și-a omorât soția și fetița de un an, iar apoi și-a pus capăt zilelor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si