Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Febra Sărbătorilor Pascale a făcut ca mii de români să iasă la cumpărături. Cozi kilometrice de oameni la Piaţa Obor din Capitală

Mai multe imagini surprinse în Piaţa Obor din Capitală arată cozi imense de oameni care au ieşit la cumpărături pentru Sărbătorile Pascale.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Foto: Inquam/ Octav Ganea

 

VIDEO: INQUAM/ Octav Ganea

Imaginile surprinse arată cozi kilometrice de oameni care au ieşit din case pentru a se aproviziona cu cele necesare pentru masa de Paşti.

Foto: Inquam/ Octav Ganea

Piaţa Obor din Capitală, una din cele mai aglomerate pieţe din România, a fost luată cu asalt şi de această dată de mii de oameni care s-au îmbulzit încă de la primele ore ale dimineţii pentru a-şi face cumpărăturile.

Citeste si: Dosar penal la Spitalul Gerota. Medic acuzat de zădărnicirea combaterii bolilor

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Foto: Inquam/ Octav Ganea

Intervalul orar în care s-a înregistrat cea mai mare aglomeraţie de persoane a fost între orele 11 şi 13, perioadă în care le este permisă şi persoanelor de peste 65 de ani să iasă din case.

Foto: Inquam/ Octav Ganea

Citeste si: FMI: Economia mondială va suferi cel mai rău an de la Marea Criză din anii 1930

Autorităţile au fost şi ele prezente în Piaţa Obor, acolo unde s-au asigurat că oamenii respectă normele de protecţie şi distanţare socială.

Foto: Inquam/ Octav Ganea

Citeste si: Ce faci în cazul în care copilul este bolnav și trebuie scos din casă! Răspunsul oficial al Poliției

Foto: Inquam/ Octav Ganea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI