O bătaie șocantă filmată la o gală privată de MMA, aruncă România în Evul Mediu. Un individ cunoscut în mediul online drept Perversul de pe Târgu Ocna lovește cu brutalitate două tinere care s-au urcat cu el în ring. Revoltător e că nu pare să se țină cont de nicio regulă, iar zecile de spectatori încurajează actele de violență. Nu e nici corect, nici moral, spune președintele federației și el ca toată presa străină care a preluat imaginile.

Atenție, imaginile au un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Femei bătute în ringul fără prea multe reguli

Scenele în care individul poreclit Perversul de pe Târgu Ocna lovește ca un bezmetic două femei provoacă numai consternare în spațiul public. Încă de la începutul meciului, bărbatul s-a năpustit asupra celor două cu pumnii și cu picioarele. Vreme de cinci minute a tot lovit fără pic de milă, iar reguli nu par să fi existat deloc dacă vorbim de o bătaie în ring.

În tot acest timp în sala a fost delir. E absolut uluitor să vezi atâta lume în extaz când un individ lovește cu atâta brutalitate două femei, iar loviturile au lăsat urme pe chipurile celor două fete, Roxana și Betișor.

Nu știu cât de tare se vede, dar eu simt de parcă aș fi desigurată. Probabil mâine voi resimți toate loviturile, inclusiv și Betty...

spre supărarea mea, tristețea mea, a noastră, toată sala ținea cu el, lucru care lasă de dorit, a spus Roxana.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În schimb, individul a venit cu o explicație bizară.

Nu e niciun mesaj la adresa femeilor pentru că am și mamă, și surori, și fete, și v-am zis că îmi pare rău că am dat în ele, doar că n-am vrut să-mi dezamăgesc copiii... Copiii la școală vor râde de noi pentru că copiii la școală nu sunt foarte educați, a spus Perversu de pe Târgu Ocna.

Cred că dacă era un alt bărbat ne lua la mișto în ring, ba ne dădea o pălmuță, ba ne făcea un semn, ba râdea. Băi, perversul a luat meciul în serios. Ne-a lovit cu sută la sută puterea lui, se vede, el a fost agresiv, pot să spun că am fost o bună încasatoare, sincer pentru că am fost ținută de cască, regulile nu am fost cum se cuvine, a spus Betty.

Mulți spun că un astfel de meci aruncă România în Evul Mediu. Și Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo condamnă episodul oribil.

Citește și: VIDEO Pregătiri intense pentru 1 iunie. În goana după cadouri, părinții uită cel mai important lucru: timpul petrecut împreună cu cei mici

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Legal este sută la sută. Nu există nicio prevedere legală încălcată acolo, asta este evident. Repet, eu ca bărbat nu apreciez și moral mi se pare, cel puțin mie, în interiorul meu, că nu este  corect, numai că pe planetă vedem că lucrurile nu se întâmplă așa cum am vrea noi să se întâmple. Cele două fete sunt practicante de sporturi de luptă de mai mulți ani, se antrenează cu antrenori consacrați în domeniu, ele nu numai că au semnat contractele într-un anumit fel și au solicitat, ele însele au solicitat, anumite condiții așa, uman vorbind, am solicitat să fie folosite măcar căști de protecție, cu greu fetele au acceptat chiar și căștile de protecție și bine au făcut că le-au acceptat, a declarat Amatto Zaharia.

Organizatorul galei transmite că totul a fost cât se poate de legal, cu contracte semnate și proceduri respectate. Însă valul de indignare e uriaș. Imaginile au ajuns și în presa străină, care se minunează pe seama lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si