Campania "Femei pe bancnote", sustinuta de Kanal D, in colaborare cu Janina Nectara, care s-a desfasurat la finele anului trecut, cu ocazia Centenarului, inregistreaza un succes urias.

Oficialii BNR au decis punerea in circulatie a unei bancnote care va avea pe una dintre fete portretul Ecaterinei Teodoroiu, eroina cazuta in lupta, in timpul Primului Razboi Mondial.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

In campanie, peste 20.000 de romani si-au votat personalitatile istorice preferate. Prima figura feminina pe o bacnota va fi fi pusa in circulatie anul viitor si a avea valoarea nominala de 20 de lei.

Printre sustinatorii activi ai campaniei Femei pe bacnote s-au numarat Simona Patruleasa, Teo Trandafir, Silvia Ionita, Ilinca Obadescu, Vladimir Draghia, Mihai Ghita si Ernest, printr-o serie de testimoniale emotionate despre femei extraordinare, care au marcat istoria poporului roman.

Janina Nectara: Iata ca asistam la o premiera nationala, pentru care trebuie sa va multumesc voua, postului KANAL D, care a fost un sustinator si a imbratisat ideea de la inceput.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si